Kako je Izetbegovićev odgovor postao viralan: "Ja, i?"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja, i

Pametni i pošteni naš Bakir i prepoštena naša muslimanska SDA. Šta ima veze što puno kraduckamo. Ma, samo vi glasajte za nas! Opet ćemo mi za sebe krasti. Ma, ja. Al, Alah nas ćuva.Znate vi to. Ma, jah.

Faris

Genocidne politike su poražene. Jedinstvena, nedjeljiva i slobodna BiH je neuništiva. Volim te domovino, volim te Bosno i Hercegovino.

ovom koppiletu iznad

Pametni i pošteni naš Bakir i prepoštena naša muslimanska SDA. Šta ima veze što puno kraduckamo. Ma, samo vi glasajte za nas! Opet ćemo mi za sebe krasti. Ma, ja. Al, Alah nas ćuva.Znate vi to. Ma, jah. ka Ja, i KRIZARSKI KERU.....I...?Odmah se vidi koji si..Allah s epsie sa DVA LL keru ejdan....vi ste svojima u maticama vam Hravtskoj i Srbiji dosadili vise...jos amlo i javno ce vas se odreci..kerovi kojis amo lajete i rezite na Bosnu..povedite malo racuna o svojima, kerovi krizarski!

samir

Genocidne politike su poražene. Jedinstvena, nedjeljiva i slobodna BiH je neuništiva. Volim te domovino, volim te Bosno i Hercegovino. ka Faris Ima Čola jednu pjesmu za taj tvoj komenatar..mislim da ide "ti živiš u oblacima malaaa...."

SAMO TAKO PREDSJEDNICE!

Spremaju zajedno sa Evropom POKOLJ nad Bosnjacima-UPAMTITE STA VAM KAZEM!..Pripremaju TEREN za nova klanja, ovaj put jos otvorenije nego li 92!Zato , samo ostro Predsjednice!U pravu ste!Nema vise merhameta, nestalo ga.U nasoj nas zemlji proganjaju a najveci dusmani ove zemlje pored osovine zla Dodik -COVIC SU KEROVI I KUJE IZ NJIHOVE STRANKE pa onda daleko od njih SDP i KONJakoviceva privatnma stranka lopova(radio lopovluka je ZAMOLJEN da napusti SDA i da bi ga na "lijep nacin" ubjedili da ne valja krasti, ali oni pokusavaju od SDA i Bosnjaka da naprave lopove-dusmani i crveni kerovi i kuje....UPAMTITE!

miki

Ako Allah predstavlja ovo što ova bolesna kreaturu pokušava reći onda to ne da nije Bog već upravo suprotno ;)

cetaljima

Ako Allah predstavlja ovo što ova bolesna kreaturu pokušava reći onda to ne da nije Bog već upravo suprotno ;) ka miki LJUDSKi bih zamolio cetnnike da ne komentarisu NASEG PREDSJEDNIKA kojeg smo mi biirali i OPET cemo aBd ziabrati.Samo bih vise volio vidjeti Sebiju umjesto njega , ona je jos ostrija.Dusmanima u inat!I ovaj cetalj"samir", iz svakog mu slova tukne mrznja prema Islamu..Cim on slsua"Colu", znas o KOME se radi...

Pravda

Smrdljive i nepismene seljacine biraju ovakve,zato smo dotakli dno dna.Ovakvi nemaju pojma sta im se s narodom desava i kako narod zivi.Ovakvi uzivaju u bolu i patnji naroda.Boli njega sto mu narod pati,bitno da je on dobio jednu vrecu zlata i novca.

King

a da nemas mozda trailer filma o atifu dudakovicu?

registriran

Koja bahatost ovog isprdka. Malo zesci mediokritet. Lik koji ne vidi dalje od Miletovog .upka i Draganove .une.

Ramstek 2.

Kud mi Bog nije dao pamet da ranije odem iz Bosne,nego se sad patim pod stare dane. Al kad vidim ovog naseg plemenskog vodju,moja patnja vrijedi!!! Samo naprijed Bosno,ali bez mene! Bogu hvala!

Voksal

Genocidne politike su poražene. Jedinstvena, nedjeljiva i slobodna BiH je neuništiva. Volim te domovino, volim te Bosno i Hercegovino. ka Faris Sad nas ranjene patriote, "izabrane od naroda" pobise i iselise. Farise, kako se to zove?

drk

portal na aparatima, ludaci pobjegli iz bolnice, gasi ovo sranje

Guest

Bakir svakom danom sve više gubi tlo pod nogama. Živi se ibrete s babo mu se prevrće u mezaru. A od svih smo najgori mi Mumini koji glasamo za ovu stoku lažući sami sebe da nema bolje.

Sulja

Svi koji su ocekivali drugaciji komentar, zive u zabludi vec dugo.

/ Najnovije