Kako danas izgleda Banja Luka. Policijska vozila na svakom uglu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zbor

Dejton je izvor problema u BiH Dzaba zakoni i sudstvo ako nema sile za provodjenje zakona. Ne postoji snazna policija da prisili postivanje zakona.

Haha

>>Dejton je izvor problema u BiH Dzaba zakoni i sudstvo ako nema sile za provodjenje zakona. Ne postoji snazna policija da prisili postivanje zakona. ka Zbor<< _________________Milorad Dodik je izvor problema u Bosni i Hercegovini. Jedini i isključivi kraivac. Njegovom nacional-šovinističkom politikom ohrabreni su i drugi. Tu prvenstveno mislim (izvinjavam se ali sam primoran ove nazive koristiti) na bosanske pravoslavce i hercegovačke katolike.

Zbor

BH “konstituentni narodi” su nacije Jugoslavije, srbi, hrvati, muslimani (sa veliko M). Tako je zakodirano u AVNOJu, klonirano u Dejtonu. Katastrofalan velikodrzavni narativ! BiH je jedina drzava, autohtpnog stanovnistva prikazanog “narodima” sa imenima susjednih drzava Srbije i Hrvatske. Zapravo su imenovane nacije novokreirane 1918.g. drzave Jugoslavije. Da bude jasno: kad govorite o srbima ili hrvatima u BiH obavezno treba dodati pridjev “jugoslovenski”. Radi se o Jugoslovenskim srbima ili hrvatima u BiH, a ne o dijaspori iz Hrvatske ili Srbije.

Haha

BH “konstituentni narodi” su nacije Jugoslavije, srbi, hrvati, muslimani (sa veliko M). Tako je zakodirano u AVNOJu, klonirano u Dejtonu. Katastrofalan velikodrzavni narativ! BiH je jedina drzava, autohtpnog stanovnistva prikazanog “narodima” sa imenima susjednih drzava Srbije i Hrvatske. Zapravo su imenovane nacije novokreirane 1918.g. drzave Jugoslavije. Da bude jasno: kad govorite o srbima ili hrvatima u BiH obavezno treba dodati pridjev “jugoslovenski”. Radi se o Jugoslovenskim srbima ili hrvatima u BiH, a ne o dijaspori iz Hrvatske ili Srbije. ka Zbor ___ KRATKO, JASNO I BRAVO

Zbor

>>>>Dejton je izvor problema u BiH Dzaba zakoni i sudstvo ako nema sile za provodjenje zakona. Ne postoji snazna policija da prisili postivanje zakona. ka Zbor<< _________________Milorad Dodik je izvor problema u Bosni i Hercegovini. Jedini i isključivi kraivac. Njegovom nacional-šovinističkom politikom ohrabreni su i drugi. Tu prvenstveno mislim (izvinjavam se ali sam primoran ove nazive koristiti) na bosanske pravoslavce i hercegovačke katolike. ka Haha<< Mnogo je Milorada na istom velikodrzavnom projektu. Dejtonski ustroj im to omogucava. Nijedan secesionista nebi bio u Predsjednistvu da svi gradjani imaju puno pravo izbora kandidata.

Slobodni_agent

Živjela naša vječna Republika Srpska!!!

Znate li..

..da nije bilo srpskog jezika do 1992. u BiH? Sluzbeni jezik od 1907. do 1992. je bio srpskohrvatski-hrvatskosrpski, nastao preimenovanjem Bosanskog jezika davne 1907!

sfd

BH “konstituentni narodi” su nacije Jugoslavije, srbi, hrvati, muslimani (sa veliko M). Tako je zakodirano u AVNOJu, klonirano u Dejtonu. Katastrofalan velikodrzavni narativ! BiH je jedina drzava, autohtpnog stanovnistva prikazanog “narodima” sa imenima susjednih drzava Srbije i Hrvatske. Zapravo su imenovane nacije novokreirane 1918.g. drzave Jugoslavije. Da bude jasno: kad govorite o srbima ili hrvatima u BiH obavezno treba dodati pridjev “jugoslovenski”. Radi se o Jugoslovenskim srbima ili hrvatima u BiH, a ne o dijaspori iz Hrvatske ili Srbije. ka Zbor Pa i ne radi se o dijaspori, ali se radi o ljudima koji su prihvatili taj naziv. Hrvati u RH kažu imamo dijasporu, ali nikad nisu rekli da je narod u BiH dijaposra... kontare!

***

***

***

***

/ Najnovije