Kako će se Schmidtove izmjene Izbornog zakona BiH primijeniti u praksi?

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A ko kaže da će se primjenjivati

Na silu našu Drzavu da preda naseljenim ********im životinjama i zlikovcima.Nacista švabi naravno da viče na stranu svojoj braći fašistima.A drugo je što mi uvijek ****a izaberemo da nas predstavljaju Oni ćute sad nema niko da se oglasi i pobuni.Okupirani su oko fotelje i biranja ko će s kim u koaliciju .Boli njih za BiH.Na vlast im bitno da dođu da se bogate I da izgube poslije 4 godine nikom ništa Oni se za te 4 godine obogate svaki koji dođe u te fotelje

Juka

Bošnjaci ne treba da formiraju vlast pod smitovim uslovima.

Zasto 22

Ako manji entitet ne poštuje šmitove odluke zašto bi veći. Ne formiranju vlasti pod fašističkim uslovima.

Kad je bio Petritsch, nisi ovo pisao?

Na silu našu Drzavu da preda naseljenim ********im životinjama i zlikovcima.Nacista švabi naravno da viče na stranu svojoj braći fašistima.A drugo je što mi uvijek ****a izaberemo da nas predstavljaju Oni ćute sad nema niko da se oglasi i pobuni.Okupirani su oko fotelje i biranja ko će s kim u koaliciju .Boli njih za BiH.Na vlast im bitno da dođu da se bogate I da izgube poslije 4 godine nikom ništa Oni se za te 4 godine obogate svaki koji dođe u te fotelje ka A ko kaže da će se primjenjivati

Nego pod Petricevim, je li tako?

Bošnjaci ne treba da formiraju vlast pod smitovim uslovima. ka Juka

Možda što Petrić nije bio pavelić?

ka Kad je bio Petritsch, nisi ovo pisao?

R BiH

U slucaju Smidta je cisto lobiranje za katolicki korpus u BiH i to nema veze sa 21stoljecem vec jasno to mozemo nazvati moderni krizatski rat !!! Narode BiH na noge sta cekate !!!

R BiH

U slucaju Smidta je cisto lobiranje za katolicki korpus u BiH i to nema veze sa 21stoljecem vec jasno to mozemo nazvati moderni krizatski rat !!! Narode BiH na noge sta cekate !!!

I

U slucaju Smidta je cisto lobiranje za katolicki korpus u BiH i to nema veze sa 21stoljecem vec jasno to mozemo nazvati moderni krizatski rat !!! Narode BiH na noge sta cekate !!! ka R BiH političko kršćanstvo Štrosmajerovo koje KC njeguje praveći od svog stada falšjevreje gnostike.

Gost_Radio_Sarajeva

Eto mi opet primjenjujemo. Neko izbaci neku glupost, pa onda pricamo i bunimo se par dana, pa onda govorimo kako ce ta ista glupost da se sprovede.

Kula

ka Možda što Petrić nije bio pavelić? Jeko petric

Ljiljan

Ja ne želim da budem ravnopravan sa uzp I genocidašima I točka!

Panzer

Bošnjaci ne treba da formiraju vlast pod smitovim uslovima. ka Juka JOK TREBAJU DA FORMIRAJU VLAST KO U ALEPU,KANDAHARU,ISLAMABADU I DA SE PROGLASE GRADJANIMA

Takav bilmez kao ti nece nikad ni bit ravnopravan.

***

/ Najnovije