Kako će se bh. građani grijati ove zime: Kupuju grijalice, "peleta nema u ponudi, ne može se uzeti"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

eto

Zašto se dovodi u pitanje dostava uglja toplanama!? Zašto postoji opcija da toplane nemaju uglja??

Haha

Kakvo glupo pitanje. Kao i dosad. Na gume i namještaj. Kad Sarajlabad zadimi zimi, možeš čavao zabiti u “zrak”.

dabogda

vam sve izgorilo na skladistu, sve to sto se posakrivali i cekate da prodate vani, a da se nasi starci zmrzavaju.. p. vam *****ina, to je sve blago nase zemlje, treba vam oduzeti koncezije i dozvole da rezete gradju i dozvole za izvoz! cuj, nema ogrjeva na stanju, a onaj jedan veli juce "kisnu im drva vani ispaletirana, sve ce istruhnuti"istruhnulki vi svi dabogda!

Yxx

Kakvi bolan linkovi ????

srbenavrbe

Kakvo glupo pitanje. Kao i dosad. Na gume i namještaj. Kad Sarajlabad zadimi zimi, možeš čavao zabiti u “zrak”. ka Haha Čujem u cigogradu neće raditi radijatori.

srbenavrbe

Treba one cige iz beograda tamburaši i otimati im plin.

Jebo plin.

Ja i kad sam imao centralno prije deset godina čovjek se nije mogao ugrijati.

/ Najnovije