Kako će novi program Vlade Kantona Sarajevo promijeniti obrazovni sistem?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kuknjava

hocel uvest sherijat

xxx

***

Error

Ne sumnjam u dovoljnost obrazovanog osoblja ali koliko je to osoblje sposobno i motivirano da nauci dijete i prenese mu znanje I u osnovnim a jos vise u srednjim skolama I kada ce se ministrica konacno (po) brinuti o djeci i zaista ih osposobiti za zivot poslije skolovanja Ona je teska oratorka Djela nigdje Skolstvo katastrofa i dalje dok ona trosi drugi mandat

JJJ

Ova žena je dokazala svoju nesposobnost za obavljanje dodijeljene joj funkcije još prije 4 godine, odnosno tokom pandemije. Zašto je ona i dalje na toj funkciji, ptice znaju... mijenjati pod hitno i dovesti sposobne, stručne osobe sa vizijom i misijom. Radi se o budućnosti naraštaja što je krajnje važna stvar.

Majk

Ne znam kako je deficitaran, pa jagmite se preko štela za radno mjesti. Najgori nepotizam je po školama. Ko je ovdje lud? A drugo, vi trebate pojednostaviti sistem obrazovanje, a ne dodatno zakomplicirati, sto radite vec godinama. Znaci, NE zakomplicirati, DA pojednostaviti. Zasto? Zato sto su nam djeca neuroticna i ubijaju se! Jeste li gospodjo shvatili? Ekperimetirajte vi sa samim sobom, djecu ostavite na miru.

Bogoljub

Bježi Hota iz te strašne Latino Fundi stranke dok je vrijeme vidi Avdo iz Perua gdje ga namjestiše a nije Avdić

/ Najnovije