Kad bh. službe čiste snijeg: Mercedesom izvlačili zaglavljenu grtalicu

Radiosarajevo.ba
Kad bh. službe čiste snijeg: Mercedesom izvlačili zaglavljenu grtalicu
Kao najljepši poklon i divno iznenađenje tokom praznika građanima Bosne i Hercegovine stigao je snijeg, koji je napokon očistio zrak i izvukao brojne građane iz gradova na planine.

No, efekat „iznenađenja“ koji je proizveo na radnike zimskih službi koji vrijedno rade pokušavajući održavati čistim ceste i vitalne dijelove gradova ponovo je izazvao buru raznih komentara i šaljivih fotografija na društvenim mrežama.

Ipak, video u kojem Mercedesovim automobilom građani izvlače u snijegu zaglavljenu grtalicu postao je ovih dana prava senzacija na društvenim mrežama, nakon što su ga objavili članovi Mercedes Fan Klub Hercegovina na Facebooku.

Brojni građani danas su se borili sa problemima koje im je donio snijeg i otežan saobraćaj, ali to nije bio razlog da se srdačno ne nasmiju izvlačenju zaglavljene grtalice na Blidinju, koji i vi možete pogledati u nastavku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije