Jusuf Nurkić o napadu u Višegradu: Svi smo mi Fadil i Ajša Memišević

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gjhgjjkjkklklkl

***

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

kjjfkljdfklklkl

Lijepe riječi su ukras

Moze li preciznije?

Vi ste za vrat čizmom stali jedino bežeći preko nana i deda a I to nenamerno u žurbi ;) ka gffgghhjiji Na Vlasicu? Na Vozuci? Bosanskoj Krupi? Sanskom mostu? Na Treskavici, Trnovu? Donjem Vakufu?

Guest

Svi smo mi...BUDALE! A oni drugi su *staše, *alije, *etnici. Jezik nam brži od opranih mozgova.

FeewEreewrewr

***

chghjhjhjjkjk

>>Svi smo mi...BUDALE! A oni drugi su *staše, *alije, *etnici. Jezik nam brži od opranih mozgova. ka Guest<< To je na žalost nepromenjiva kategorija. Eto da se oko osnova složimo, a to je da smo srbi, bilo bi lakše ali ne ide ;)

***

Lijepe riječi su ukras

hvhjbjhjhjkhkhkhk

U ma.icu vam ;) pa vi biste sebi pripisali zasluge snaga za brzu intervenciju, vazduhoplovstva NATOa, hrvatske vojske.... ništa vi rođeni niti ste značili niti značite ;)

Mislis

U ma.icu vam ;) pa vi biste sebi pripisali zasluge snaga za brzu intervenciju, vazduhoplovstva NATOa, hrvatske vojske.... ništa vi rođeni niti ste značili niti značite ;) ka hvhjbjhjhjkhkhkhk . Svi su oni postrance gledali cekali a Hrvati pomagali da nas prikoljete, pune dvije godine. Da mi nista ne znacimo, vi bi danas bila Srbija vec 30 godina.

Guest

za Misliš Pardon, pogrešan tap!

Milan

Ti si bre ***** glupi muslimanu

/ Najnovije