Jurišić reagovala o napadu na povratnika Envera Čustovića: 'Šalje se poruka da nisu dobrodošli'

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IVA

U KOJIM KAMPOVIMA SU OVI OBUCAVANI NA DA OVO RADE?????? DODIKOVI ,NESICEVI ILI .....??????????????????????? /'91 BILO 40% BOSNJAKA A SADA 3.5% SA 4000 NA 300 PA DA I TO ISTJERAJU!

***

***

Koliko

>>U KOJIM KAMPOVIMA SU OVI OBUCAVANI NA DA OVO RADE?????? DODIKOVI ,NESICEVI ILI .....??????????????????????? /&amp;#039;91 BILO 40% BOSNJAKA A SADA 3.5% SA 4000 NA 300 PA DA I TO ISTJERAJU! ka IVA<< Koliko je srba bilo federaciji, a koliko sada? Pre drugog svjetskog rata u bosni bilo 68 ,% srba, a u srbiji 64 ,%.

Sada treba umanjiti

ponovni napad vehabija na pravni sistem FBiH i odgovornost Islamske uajednice koja zatvara ovi pred takvim teroristima

***

***

Ministrica

Kad ubiju Ognjena onda se ne oglasava.

alf

za razliku od onih iz bilece i trebinja sto su sa njima napadali dibrovnik, gacani su pobijeni, jedino mjesto gdje je bio rat tamo je gacko, i ljudi stvarno imaju petlju.

Ako

se neko ne osjeća sigurnim nakon 30 godina neće se nikad ni osjećati

Meho

>>>>U KOJIM KAMPOVIMA SU OVI OBUCAVANI NA DA OVO RADE?????? DODIKOVI ,NESICEVI ILI .....??????????????????????? /&amp;amp;#039;91 BILO 40% BOSNJAKA A SADA 3.5% SA 4000 NA 300 PA DA I TO ISTJERAJU! ka IVA<< Koliko je srba bilo federaciji, a koliko sada? Pre drugog svjetskog rata u bosni bilo 68 ,% srba, a u srbiji 64 ,%. ka Koliko<< Polupismena pravoslavna seljacina po obicaju laze! Prije rata nije bilo srba nego su bili pravoclavci,muslimani i rimokatolici Izvod iz popisa stanovništva BiH 1931. godine Vjeroispovjest Broj Udio srpski pravoslavci 1.028.139 44,45 % muslimani 718.079 30,90 % rimokatolici 547.949 23,58 % Pravoslavaca je bilo 44% Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. Abraham Lincoln

Bosanac

***

Mario

***

duško, što ti

namaš sisa?

zna li neko, al ono baš pouzdano,

zašto duška nema sise, ali ono baš ni u tragovima?

duška-duško?!

što ti nemaš sise, pa čak ni sisice?!?

Mi ništa ne znamo -zato su tu ministri/ce …

Aaaa, Duska,ma šta kažeš ,a mi mislili da šalju poruku da su dobrodošli, dobro je da si se oglasila da nam objasniš !

MMM

DUSKA KAD JE ONAJ KONJ U SARAJEVU ISPRED OHRA REKAO DA HRVATE TREBA STAVIT U DVA ZELJEZNA VAGONA I SPREMIT U HRVATSKU ILI KAD JE POLITICAR IZ SDA REKAO DA SU SRBI I HRVATI POSTANARI U BIH TAD SI SUTILA KAKO TE NIJE STID DA SE RAZUMIJEMO I OSUDJUJEN NAPAD NAENVERA

Ne pijem dok Paja vozi

***

MMM

***

/ Najnovije