"Jučer Srebrenica, danas Gaza": U Sarajevu održana mirna protestna šetnja za Palestinu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Ima razlike,u Srebrenici su nevina djeca stradala od ceta planski dok su Palestinci svoju djecu postavili kao zive stitove.

Error

Sta kazu cionisti u bh. vlasti ??

Sramotno!

Da su vam bile Jude ne bi vas bilo

isalmabadistan

O, ta uska varoš, o ti uski ljudi, O, taj puk što dnevno veći slijepac biva, O, te šuplje glave, o, te šuplje grudi, Pa ta svakidašnja glupa perspektiva! Čemu iskren razum koji zdravo sudi, Čemu polet duše i srce koje sniva, Čemu žar, slobodu i pravdu kada žudi, Usred kukavica čemu krepost diva?

***

Lijepe riječi su ukras!

Panzer

Ovim Hamasovcima i talibanima želim da što prije odu dole u pojas Gaze,kad je toliko vole.

Albatross

Ama gdje se ovo vise dogovara da i ja znam,scaki put saznam vec kad prodje

Albatross

Ima razlike,u Srebrenici su nevina djeca stradala od ceta planski dok su Palestinci svoju djecu postavili kao zive stitove. ka Istina Sjeti sw da su tako i za nas govorili,i mi smo svoju djecu po *****cima drzali kao zivi stit i pucali na sebe,a komentar ti je pravi cionisticki,palestinci imaju pravo da se odbrane i oravo na drzavu

FREE PALESTINE

Pogledaj par dokumentaraca o Palestini na Al Jazeeri. I pročitaj malo o istoriji Palestine pa će ti biti jasno! Nevjerovatni genocidi, progoni i torture već 75 godina od strane cionističkih životinja nad nedužnim narodom Palestine. Čitajte malo ljudi!!!

/ Najnovije