Još jedna bh. rijeka na meti investitora: "Ima li kraja uzurpaciji naših vodotoka?"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Matrixus

Nema kraja izgleda jer i strana a i domaća mafija prirodne resurse smatraju jednokratnim, sve se može uništiti radi malo profita, EU i SAD Mafija može da dobije sve na pladnju od politika koje su postavili na vlast. Rijeku pritoku poznate prirodne ljepotice Sutjeske hoće i uništit će je a prolazi kroz NP Sutjeska. Nevjerovatno, Neretvu su već uništili i nikada više neće biti onakva, kanjon, uživanje, pecanje, rafting zaboravit. Neke organizacije su potrošile milione KM tokom nekoliko godina svoje isprazne priče Misli o prirodi, i dok su uživali u fondovima donatora uništavanje rijeke je počelo a oni ni riječi, ni poziva na proteste, otpor, apele, ništa, to govori najbolje šta i kako misle ovoj zemlji. Zato bravo ACT, ali mislim da morate pozvati građane na proteste radi uništavanja prirode i budućnosti svoje djece.

Dokle više

Ja ovo ne mogu shvatiti. Mogu li se donijeti zakoni koji će zaustaviti uništavanje svega što imamo? Gdje su ti ministri?!

Matrixus

Ja ovo ne mogu shvatiti. Mogu li se donijeti zakoni koji će zaustaviti uništavanje svega što imamo? Gdje su ti ministri?! ka Dokle više Ministri su dio vladajućih politika koje po mišljenje i instrukcije idu u Ambasade i OHR. Baš smo kolonija, glupo roblje.

Nerazumno

Kakva je korist tih kriminalnih investitora od ovakvih elektrana? Zašto zakoni ovo dopuštaju? Pa mi već imamo manjak čiste i pitke vode a to je nenadoknadivo. Toliko je sunca, gdje su solari u planu? Koja samoubilačka misija!

A-ha

*** ne znaju da tim potezima rade direktno protiv sebe, ne samo protiv drugih ljudi.

Error

E pa nema i nece biti Zato sto gradjani ove zemlje ne citaju a ni mediji ih ne informisu jer i mediji rade kopi pejst tj.sire dezinformacije jer im treba senzacija Ne citaju ne znaju ker ih vlast ne obavjestava vec dovodi u zabludu kroz svoje lazi .eUropska unija i njeni fondovi uzimaju i uzimace nam rijeke tj.oni daju namjenska sredstva i ako ih ova zemlja ne iskoristi oni nas tuze strazburu jer smo ih potrosili na druge stvari ako ih uzmemo a ne uradimo posao za koji su namjenjena ili ne vratimo Jeste dragi gradjani imamo po stoti put to kazem izdajnicku vlast koja je samoj sebi svrha oni se i kandiduju za izbore radi licnih interesa tu nema ni naroda ni lokalne sredine ni patriotizma ni drzave Samo oni i njihove porodice ludi moj svijete

Zlatko

Ja ovo ne mogu shvatiti. Mogu li se donijeti zakoni koji će zaustaviti uništavanje svega što imamo? Gdje su ti ministri?! ka Dokle više

odgovor

Ja ovo ne mogu shvatiti. Mogu li se donijeti zakoni koji će zaustaviti uništavanje svega što imamo? Gdje su ti ministri?! ka Dokle više na hameričkom platnom spisku

/ Najnovije