Još jedan udarac za Milorada Dodika: Iz PIC-a još jednom naglasili - entiteti unutar BiH nisu države

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Robot

Ma jevite se vi lagano

Haha

Umjesto da izvade i upotri**** alatku, PIC se naprđuje!

Sve ok, nema problema

polako ce doci do ujedinjenja sa Srbijom, to i jeste krajnji cilj. Bez frke se osloboditi muslimana a Hrvati su ionako u EU

Nisu, ali postat ce.

Ide fosnoklocna u kantu.

Alah

Kako ste glupi pa nece Srpska biti drzava, nego deo Srbije. Tramp za predsednika

Pa što

To su i vrapci znali pa što ? Zna to i krkan i svi srbi u poziciji i opoziciji,ali sa svoga puta neodustaju.Nek pobijedi trump i porući eto vas tamo pobijte se balkanci i balkanci će se pobiti i bit će krvi do koljena.

Sve ok, nema problema

svaki proces ima svoj tok, nas je jasan: razdruziti muslimane

Ni BiH nije drzava

vec klasicni protektorat, 30 godina ovisna od stranih trupa bez kojih bi nestala za 24 sata

Ne pijem dok Paja vozi

Mile je uvek bio u pravu. Ja mu vjerujem 100%. Zadruga u mene isto glasa za njega. Makar jeli bundevaru zanavijek, mi glasamo za Mileta.

ACA

ZASTO JE TO UDARAC?????????????? SVI OSIM KRIMINALACA IZ RD TO ZNAJU . I ONI ZNAJU ALI LAZU GLUPO STADO KOJE ZA NJIH GLASA!

/ Najnovije