Još jedan napad na povratnika u BiH

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa glupi bošnjaci

***

ALBANAC

Eee moji bošnjaci!! Vi šutite I gledate sve ovo?! Tuku vas tamo u RS a vi idete na koncerte srpskim pjevačima! I ulizujete im se !!!

Eto tako

alahov rob ide po kafićima, časti Srbadiju pijačom i onda ga ovi izbiju iz nanula? I sve to u “njegovoj” državi? Ze ka Haha al zato srbadije ima na radnim mjestima u sarajevu. I njih niko ne napada!!!!!

Haha

al zato srbadije ima na radnim mjestima u sarajevu. I njih niko ne napada!!!!! ka Eto tako Kako to misliš ne napada? Sjećam se napada na mulce na nogometnom turniru, “zatvaranja pekare” i još par incidenata. Izgleda da je suživot slab, nikakav.

Haha

vise je povratnika Bosnjaka pobijeno, nego sto je na povratnike srba bilo napada zato suti ni jedne ne govori ka BiH Ne vjerujem da je više muslimana ubijeno, ali dozvoljavam da možda griješim. Dakako ako ti nije problem navesti i brojke ubijenih povratnika po narodima kad si već tako uvjeren?

ALBANAC

Nisam iz Bosne, ne poznajem rs, ali znam da povratnici bošnjaci tamo žive katastrofalno, mislim to je činjenica! Da im je dragi Allah na pomoći sa onom stokom

Drži se vjere.

Sto ces u kafani,to su sotonska mjesta,to je Muslimanima zabranjeno.

Genocidaši!

Da je ovako vlaha namarati kao što oni bošnje maraju mislim da bi se čulo do neba.

Ne pijem dok Paja vozi

>*** Na sve tri strana dobrih i loših ljudi

Ne laži

****

Derim

Ma jasta mamlaze. Kad ih sretnes , opet ih pocasti.

Derim

Mora da jadnik , nikad nije cuo onu staru zlatnu narodnu poslovicu. " Jednog srbina ugosti vecerom, a drugog stavi pod sto. Sto ti misli onaj pod stolom , isto ti misli i onaj za stolom.

TAKO JE

***

/ Najnovije