Još jedan bh. političar pod optužnicom: Kako je došao do traktora?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Jad i bijeda. SDA lojalista, za pare traktorista. to su te perjanice nacionalnih partija, lojalnih SDA Srba, po zadatku kad i gdje treba. Samo plati. Iste ima i SNSD i ostale partije. Fuj, fuj, fuj!

Istina

Sda sekta je iskolovala najvece monstrume i zvijeri.to treba marisat na svakom koraku,unistili su komplet drzavu svojim lopovlukom i paganizmom.

Rum

Na isti način se radila i privatizacija preduzeća i firmi u BIH. Na papiru postane vlasnik neki ,,jado'' a u stvarnosti skriveni vlasnik neki visoki funkcioner stranke. Ogulili su ovo stanovništvo do kože.

CC

2014 godine SDP je bio na vlasti , a zivko Budimir je bio predsjednik Federacije . Nermin Niksic je prvoosumnjiceni u aferi trektori , a afera je zataskana. Traktore su u donaciju trebala dobiti poplavljena podrucja, a nisu dobili ni jednoga !

PRAVOSLAVNOM BOTU POD 3 RAZL,ICITA NIKA@MIKI, @ISTINA I @RUM

Jeli SDA i Bakir krivi iz a UKRADENE IKONE?Jeli SDA kriv sto je "posteni"Tegeltija davao sakom i kapom poslove srbima u drzavne institucije ili je to "samo optuzivanje nevinih srba koji je u Jasenovcu pobijeno 500...ili...5000...ne, ne..pobijeno ih je 500.000..ma ne i to je netacno..pobijeno ih je 750.000...ili bolje da kazemo pobijeno ih je preko milion...bolje zvuci"....To su samo podvalili Tegeltiji, ta nije on ASIM koji je posao ponudio FATIMI - ne dozivotno kap Tegeltija, vec na ODREDJENO U Sarajevu...Ma"gori" je ASim,odakle mu hrabrosti da onima koji glasaju za njega pomogne da dobije posao u "TEHERANU", treba jos koji milion Srba zapolsiti u njemu prije toga...a Asim je NIKo u odnosu na GLAVNOG u sudstvu ejdne drzave..Bakir ratovo za Rusiju u Ukarjini,ubijao ukrajinksi nmarod, ukro ikonu i dodijelio je Dodiku..SRBSKA LAZNA POGANA GAMADI!

/ Najnovije