Još dvojica maloljetnika osumnjičena da su slala lažne dojave o bombama idu u popravni dom

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

obavezno

Uvesti školske uniforme u sve BH škole, kakve imaju učenici u Velikoj Britaniji, Irskoj, Japanu, Australiji, Indiji, Singapuru, Turskoj, Uzbakistanu, Korejama, Indoneziji, Keniji, Kolumbiji, Nigeriji, Čileu i mnogim državama.

Proteus4

Nesposobna državo, niste u stanju uhvatiti nekakve klemponje i adekvatno ih kazniti i njih i roditelje im koji mogu da odgovaraju umjesto njih a šaljete drotove i agente da nadgledaju skup ispred korumpiranog OHR da kakav penzioner ne uruši vaš jadni sistem.

Gulliverus

Izbaciti mobilne telefone iz škola, eno Island je još 2019 godine uveo takvo pravilo i kažu da su rahat, da su i učenici bolji, da više čitaju, da su pažljiviji, a to je sve i do društva. Mi smo kao društvo propali skroz.

Lajkanje i lajanje

Da li su za odgoj i obrazovanje ovih mališa krivi prosvjetni radnici i roditelji ,koji su svakodnevno u direktnom kontaktu s učenicima?Ako je obrazovni sistem manjkav,najavljene reforme nisu dobre,prema riječima prosvjetnih radnika ,da li je odgoj ovih učenika manjkav …šta kažu naši prosvjetari i roditelji djece,da li je nastavni plan i program toliko uticao na odgoj učenika ?Da li tu zakazali prosvjetari i roditelji,ili su možda krivi direktori i ministri? Valjda odgoj mora postojati bez obzira na obrazovanje,a idealno je da bude i jedno i drugo…ali odgoj ne čeka reforme, tu su roditelji ,tu su prosvjetni radnici,ili možda čekaju reformu odgoja pa da djeluju…Možda čekaju instrukcije direktora i ministarstva kako će uticati na odgoj učenika ,pa saglasnost sindikata ,pa Vijeća roditelja …sve je to složeno za naše vajne potkapacitirane prosvjetare!A i vlastitim primjerom nemaju šta pokazati,osim komentara po društvenim mrežama !Mozda oni zaista i nisu krivi ,jer i sami(većina) i ne znaju šta je odgoj!Pogledajte im FB naloge i komentare…

/ Najnovije