Johnson: Granatiranje Harkiva podsjeća me na napade na Sarajevo koje su vršili Srbi

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Isti pravoslavni nacisti.

Drugo mjesto drugo vrijeme!

Ama nisu ba Boki

To smo mi sami sebe, pitaj ih sad sve, tako će ti i oni reći ..

Auuu

Kulen u gooz karpatlijama..

Genocidasi

Pa zaustavimo ovu prljavu gamad da više nikad ne nanose štetu drugima .Imal neka normalna zemlja da im baci nuklearku i nauči pameti ove divljake jebli krepanu svoju djecu

Pehlivan

"Milosrdni anđeo", nažalost je kasno posjetio Srbiju i njene stanovnike- Da je prije,vjerovatno se ne bi desio genocid u Srebrenici.

G

GOSPODINE JOHNSON, PODRZITE BIH ZA EU.

svasta

dzonsone svrsim ti na unukinu dojkicu malu

vbvhbjnk

Mamu mu genocidnu, istrebili domorodačko stanovništvo na par kontinenata, u moderno doba rušili i bombardovali sekularne države ostavljajući za sobom razvaljeni raj za teroriste i ono se setilo srba ?!

njgjoga

Ne bi li prva na London pala molitve istrebljenih kroz vekove ;)

Aaaaiiihiihihi

Jesu se upalili karpatski divljaci aahhaihuh...pa bolan,preispitajte se,svijet vas trpi,ljagu genocida nosite na sebi...presjecite svoju "istoriju" jednom,podvucite liniju,pogledajte se u ogledalo i krenite u "bolje sutra"..

vhbhjk

Bojim se neće vam se svideti kada "podvučemo liniju" a podvući ćemo je ;)

Nije bas tako, u bosni je nazalost bilo gore

Ma ni blizu dragi moji. Nemojmo zaboraviti da je svijet stavio embargo na naoruzanje i da je bosna se herojski branila golih ruku. Tako da nije ni slicno.

jsdjkjkgj

Pa ima nekih sličnosti, glorifikuju svoju nacističku prošlost i lažu kao i vi, srećom oni su u ukrajini siledžijska manjina kojoj polako ističe rok trajanja ;)

Ka vhbjkilikojiveckoorac

Nama ce se SIGURNO i svakako svidjeti da i kada vi podvucete liniju...pa ili ovako ili onako...znaj da cekamo...i da,pazite da ne ugledate vi tu liniju bez da ste htjeli..e to ce tek bit'yebbeno ;-)*

@Aaaaaiiihh

Jesu se upalili karpatski divljaci aahhaihuh...pa bolan,preispitajte se,svijet vas trpi,ljagu genocida nosite na sebi...presjecite svoju "istoriju" jednom,podvucite liniju,pogledajte se u ogledalo i krenite u "bolje sutra".. ka Aaaaiiihiihihi Ko vi pogledat e su ogledalo pa izađete onda otiđete među ljude i buuuuuuum

Hava

GOSPODINE JOHNSON, PODRZITE BIH ZA EU. ka G Jado jadni kakva si gnjida. .ebe se njemu i za tebe i za BiH, a izgleda i za Englesku. Samo nas koriste za svoju primociju kad ce vam uci y te glupe glavurde. Niko nam nije pomogao 3 godine, pustili da se poubijamo.

Леми

А већину нас подсјетило на британску окупацију афричких земаља и Индије, геноцид над тим народом и стољетну пљачку тих народа!

/ Najnovije