Johann Sattler obišao Zetru: Vakcina je jedina prava zaštita od koronavirusa

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma

Stari strucnjak epidemiolog, radije slusam francuskog nobelovca nego tebe koji si neki cinovnik koga niko nije ni izabrao i koji je placen da laze.

Veteran64

Stari strucnjak epidemiolog, radije slusam francuskog nobelovca nego tebe koji si neki cinovnik koga niko nije ni izabrao i koji je placen da laze. ka Ma Ili je placen ili natjeran da prica ovako!!! Pola evrope na nogama zbog idiotskih i fasistickih mjera, a ovaj jad laze ko pas! Pelcuj svoju djecu, roditelje . . . !

Veteran64

Ko ima nedoumice oko vakcinisanja neka pogleda portal "logicno" ! Sve ce mu se samo kazati! Pod uslovom da vidi makar malo dalje od nosa :)

King

Inace je posao sefa delegajike evropske unije da se bavi problematikom vakcinacije...jer ostalo je sve super, pa jel?

hahahahhaha

Visi nam ministra Vranica,isti Bisera Turkovic sa onim bibama,od kako je ovaj komunisticki pajac dobio fotelju svaki dan je deblji jedno tri kile,hajde primite uputstva podanici.

ja

Sto se mene tice neka svi koji hoce prime vakcine a pogotovo svi politicari i njihove porodice, a ne da nam mazu oci kako su primili vakcinu i gle cuda ispostavi se da su primili placebo, sram ih bilo....

Haha

Ja se vakcinisao kod komšija i revakcinisao. Za to sam potrošio petobanku jer sam popio koje piće , gorivo i sendvić. Malo se divio prirodi usput. Mislim da treba zavesti stroge mjere za one nevakcinisane.Zabraniti im da rade, da ulaze u javne objekte, u gradska saobračajna vozila ,taxi,kafane restorane itd... Koji su q... oni da se prave pametni.

Veteran64

Ja se vakcinisao kod komšija i revakcinisao. Za to sam potrošio petobanku jer sam popio koje piće , gorivo i sendvić. Malo se divio prirodi usput. Mislim da treba zavesti stroge mjere za one nevakcinisane.Zabraniti im da rade, da ulaze u javne objekte, u gradska saobračajna vozila ,taxi,kafane restorane itd... Koji su q... oni da se prave pametni. ka Haha EMA također širi svoju istragu o slučajevima miokarditisa i perikarditisa nakon primanja cjepiva AstraZenece, Pfizera, Moderne i Johnson & Johnsona. Podaci iz SAD-a i Izraela pokazali su da je možda moguće uspostaviti vezu između miokarditisa i perikarditisa i cjepiva mRNA, nakon što se pojavio veći broj od očekivanog tog medicinskog problema kod mlađih muškaraca.

Ines_23

Zašto se u Izraelu pojavio veći broj oboljelih? Zašto prisila? Oni koji su se zaštitili zašto su agresivni prema ovim što nisu? Gdje ide ovaj svijet? Kad su političari bili iskreni brižni prema drugima? Šta se dešava WTF. Ako nam pjevači i političari promovišu nešto što ne štiti i mažu nam oči, šta će se desiti poslije, ekonomija? Doktori ne primaju ovo

/ Najnovije