Jezive prijetnje upućene Senadu Pećaninu iz Crne Gore

1
Radiosarajevo.ba
Jezive prijetnje upućene Senadu Pećaninu iz Crne Gore
Foto: Antena M / Senad Pećanin

Senad Pećanin, ugledni novinar i advokat iz Bosne i Hercegovine, objavio je danas na društvenim mrežama tekst jezivih prijetnji koje su mu upućene iz Crne Gore.

Kako je naveo, poruka je upućena na adresu Gradske televizije Podgorica. 

Naime, na ovoj televiziji se od septembra prošle godine emituje emisija "Hej, Sloveni", čiji je autor Pećanin.

Preokret: Džanan Musa i njegova zaručnica u zagrljaju, nema govora o raskidu

Preokret: Džanan Musa i njegova zaručnica u zagrljaju, nema govora o raskidu

Dragan Banjac: Srbija je i dalje „nebeska“, Crna Gora i dio BiH ostaju suludi apetiti

Dragan Banjac: Srbija je i dalje „nebeska“, Crna Gora i dio BiH ostaju suludi apetiti

A, autor jezive prijetnje navodi:  "Molim vas da mi pošaljete mail Senada Pećanina da mu se naje*em te muslimanske mame u usta, a i vi niste bolji, ista govna, sutra vam je čistka, mamu vam je*em".

Dalje nastavlja: "Došlo vreme da vam stavimo seme, a biće i batinjanja. Je*o li vam onaj majku ko vas nasadio take pič*e plaćeničke. ŽIVELA NOVA PODGORIČKA SKUPŠTINA 2022 Živela Srbija i nek je večna CRNA GORA."

Prijetnje i vulgarne uvrede upućene Pećaninu
Foto: Facebook: Prijetnje i vulgarne uvrede upućene Pećaninu

Prijetnje, upućene s mail adrese slatkislatka@hotmail.com pod korisničkim imenom Bane LA, poslane su i novinarki ove TV kuće Milici Pavićević, a spominje se i novinar Pobjede Duško Mihailović: "Je li bre Mico, što se snebivaš kad narod maše zastavama, ne stranoj zemlji već bratske Srbije. Kurv*tino jedna ugostila si tog **ama iz Pobjede koji je dodao slovo i u prezime samo da bi mu se razlikovalo od Draže Mihajlović. Ala si se prodala a Srpkinja sram te bilo, ja sam zadužen za takve slučajeve, ne nedaj se ničemu sloha, razumećeš pošto si studirala Ruski jezik."

Urednica Gradske RTV Podgorica Tamara Nikčević za Pobjedu je kazala da nije iznenađena "ni anonimnim pismima punim prijetnji i uvreda, a ni učestalim atacima prvaka dvije opskurne NVO na novinare Gradske TV uoči i na sam dan pobjede velikosrpske koalicije u Podgorici".

Neformalno im je potvrđeno da su prijetnje smrću Pećaninu i vulgarne uvrede Pavićević stigle s iste mail adrese sa koje je prije mjesec i po prijećeno urednici M portala Danici Nikolić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije