Jeziv rječnik Milorada Dodika: Pogledajte šta je napisao uz sliku spomenika iz Sarajeva

/ Komentari (40)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Čemu zgražavanje

I ovo je "jezivo"? Po meni je prije očekivan od dokazanog primitivca.

Bas me to cudi

***

Pll

Rudonja kao takav.

Jose

UNUCADI

Haha

***

***

Lijepe riječi su ukras

Joko ONO

***

Al stvarno

***

Nisi taj

Pedi se toliko ogresio, da je normalno da ga srbi preziru za vjek vjekova. ka Al stvarno Samo vi nemojte o griješenju, grijehu i nepravdi.

Dejton je uzrok nestabilnosti i kriza

Dejton je baziran na etnopodjelama drustva i teritorije BiH. Udovoljavanje velikodrzavama agresorima. Politicki “narodi konstituenti” su zapravo NACIJE bivse JUGOSLAVIJE, prevedeni u velikodrzavne izvrsioce projekata Srbije i Hrvatske. Tu je kljucna greska Dejtona. Politicka borba za vlast je zasnovana na podjelama, mrznji, neprijateljima, strahu, neizvjesnosti, blokadama, antagonizmu, nedovrsenim ratnim ciljevima.. Mjesto da gradi drustvo i unapredjuje zivote gradjana Dejtonski kod ih unistava, siromasi, iseljava, ugnjetava, ponistava ljudska prava i slobode. Neefikasan sistem je razvio korupciju i nepotizam. Stalno na ivici rata

Laxative

Lijepe riječi su ukras

Xyz

Lijepe riječi su ukras

Milorad Dodik

***

obavezno MINIRATI tu bruku i sramotu

od islamističkoterorističkog ko njakog spomenika! do sabaha, inšalah!

Ralle

Lijepe riječi su ukras

🔥🔥🔥🔥

Znate li šta je meni zanimljivo? To kad Bošnjaci vređaju Amerikance, Britance, Schmidta, Murphyja, Paddy Ashdown, EU...onda oni nisu divljaci, nisu nekulturni, nisu primitivni, šovinisti..ali kad neko drugi evo kao Dodik onda su to divljaci, primitivac, šovinisti, Laktaški međed iitd.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Polokitašmoj

Lijepe riječi su ukras

A sta ćeš očekivati

Lijepe riječi su ukras

Dodik

Je Car, svi ostali SLUGE

***

Lijepe riječi su ukras

Glupani

I sve to da privuce paznju koju mu vi *** novinari dajete!

Deratizator

Lijepe riječi su ukras

666

Čekaj, muslimani su stvarno digli spomenik Pediju?! ka Haha Ma čekaj ti. I tvoja stara katolkinja diže ga meni i tepa mu da je čvrst ko spomenik. Ima li to neke veze, ili je to samo obična katolkinja?

***

Jednom,ostace podanici zauvijek

GwG

Lijepe riječi su ukras

Sta ti

Samo vi nemojte o griješenju, grijehu i nepravdi. ka Nisi taj A sta ti imas da kazes, bili ste i ostali podanici svakom okupatoru koji je napao ovu zemlju turci, austro ugari, svabe, nato i uz to ubijali narod od kog ste postali, u zadnjem ratu 90 tih 30 000, a o prvom i drugom svetskom ratu da ne govorim

Stani pred ogledalo

A sta ti imas da kazes, bili ste i ostali podanici svakom okupatoru koji je napao ovu zemlju turci, austro ugari, svabe, nato i uz to ubijali narod od kog ste postali, u zadnjem ratu 90 tih 30 000, a o prvom i drugom svetskom ratu da ne govorim ka Sta ti I ti sve to nama govoriš dok čučiš ispod Putinove gujce. E, svašta! Nema potrebe da se vraćam dalje u istoriju, sve je jasno. Osim tebi, naravno.

Joko ONO

A sta ti imas da kazes, bili ste i ostali podanici svakom okupatoru koji je napao ovu zemlju turci, austro ugari, svabe, nato i uz to ubijali narod od kog ste postali, u zadnjem ratu 90 tih 30 000, a o prvom i drugom svetskom ratu da ne govorim ka Sta ti Objasni ti nama Nikopolje! Ono o podaništvu. Pljuc!

E vako

Lijepe riječi su ukras

Jugosloven

Sta reci za zive lesinare sto hodaju i cijelim svijetom upravljaju.........covjek je umro neka mu je slava

333

Dodo, ulicno piskaralo. Ako ovako nastavi, zavrsice prehladjen, hoda ulicama Sarajeva u ragama, mumla i pise grafite.

***

Na balkanu jedino albanci i bosnjaci dizu spomenike stranim zavojevacima. S tom razlikom sto albanci bar dizu predsjedniku amerike klintonu, a bosnje nekom obicnom engleskom lordu, samo zato sto je potpisao modernu sjecu srpskih knezova. Kako zalosno. Kad nemas svojih velikana onda moras dizati spomenike okupatoru koji kaznjava srbe.

333

***

***

***

***

***

***

***

Mislila

Podići spomenik TIRANINU, to je morbidno!

Opa

***

Opet lažeš. I stalno lažeš.

A sta ti imas da kazes, bili ste i ostali podanici svakom okupatoru koji je napao ovu zemlju turci, austro ugari, svabe, nato i uz to ubijali narod od kog ste postali, u zadnjem ratu 90 tih 30 000, a o prvom i drugom svetskom ratu da ne govorim ka Sta ti

/ Najnovije