Jeste li znali: Konzumiranje nargile štetnije je od cigareta

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A jeste li znali

Raznorazna gazirana pića i šećer , parfemi , automobilski izduvni gasovi, kolaći , masnoće, su još štetniji od nargila i duvana.

OkoPasha

Jedite ****a i vi i vasi placeni oglasi duhanske industrije

Guest

Naravno da je gore od duhana, to nije nista novo. Samo neobrazovani roditelji i njihova djeca mogu odobrqvati pusenje nargile. tek ce kasnije shvatiti koliko je to bilo stetno za njih. Pogotovo sto nekontrolisani kvalitet dolazi u sarajevske kafane, ali kao i sve ostalo, kod nas to prolazi jer smo zaostali i bitno nam je ko je koje vjere a zdravlje i disciplinu smo zanemarili skroz. pa procitaj samo ove komentare na ovaj tekst sve ce ti biti jasno.

Nina

Jesmo. Haj sad ***

zumbila

Gdje je sada Vranic da zabrani nargilu, Colu, cigare, przenu i pohovanu hranu. Sve zajednomu godini odnese 3x vise zivota nego korona u 2 godine. Kad je trebalo valjati vakcine farmakomafije, uvoditi prisile i bost raju po trznim centrima, onda se lafo vodila briga o zdravlju gradjana

MrziteljPDA

Zato ja često posjetiocima savjetujem da njihove m a m e po pu še meni k u r č i n u

/ Najnovije