Jeste li vidjeli pojavu iznad Sarajeva: Sladić pojasnio "fantastični primjerak virgi"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nedim, da li si to ti?

Aj ti Sladiću rađe nama objasni kako se nazivaju prirodni efekti zasipanja iz aviona, pravljenja umjetnih oblaka i izmaglice na nebu, i najvažnije: reci nam čime nas tačno truju, od čega lišće drveća žuti prije vremena, hemijski sastav onoga što zoveš "saharski pijesak" a nije zglave pijesak. Reci nam kad HAARP-om proizvode umjetno nevrijeme. Ti bi to morao znati, jer su sve nabrojane umjetno izazvane pojave već odavno uključene u vremenske prognoze, što znači da dobijate relevantne informacije od "nadležnih"

MrziteljPDA

Ovaj nije vidio školu za meteorologa ali ne skida se sa televizije i portala! Čak i kada promaši totalno vremensku prognozu on ne ferma ni tri posto! Obraz-đon! Kao da svi moramo slušati besjede od ljubitelja buljadžija!

77

Ovaj nije vidio školu za meteorologa ali ne skida se sa televizije i portala! Čak i kada promaši totalno vremensku prognozu on ne ferma ni tri posto! Obraz-đon! Kao da svi moramo slušati besjede od ljubitelja buljadžija! ka MrziteljPDA * joj jest tebe pogodilo to što ti ga je mali Nedo zabio pa te ostavio .....gori si ba od Bože Vreće jadniče ...

jeote

Aj ti Sladiću rađe nama objasni kako se nazivaju prirodni efekti zasipanja iz aviona, pravljenja umjetnih oblaka i izmaglice na nebu, i najvažnije: reci nam čime nas tačno truju, od čega lišće drveća žuti prije vremena, hemijski sastav onoga što zoveš "saharski pijesak" a nije zglave pijesak. Reci nam kad HAARP-om proizvode umjetno nevrijeme. Ti bi to morao znati, jer su sve nabrojane umjetno izazvane pojave već odavno uključene u vremenske prognoze, što znači da dobijate relevantne informacije od "nadležnih" ka Nedim, da li si to ti? Zar još postojite teoretičari raznih zavjera. Mislio sam da se potrovani do sad iz chemtrails-a!

MrziteljPDA

Ovaj nije vidio školu za meteorologa ali ne skida se sa televizije i portala! Čak i kada promaši totalno vremensku prognozu on ne ferma ni tri posto! Obraz-đon! Kao da svi moramo slušati besjede od ljubitelja buljadžija! ka MrziteljPDA * joj jest tebe pogodilo to što ti ga je mali Nedo zabio pa te ostavio .....gori si ba od Bože Vreće jadniče ... ka 77<<Jarane pa ne zvizgamo se svi sa muškarcima kao ti jadan bio! Čak se izgleda pališ i na Božu Vreću samo te taj neće!!! Ha,ha,ha. Dovedi ti mater pa da i ona jadna vidi šta je pravi muškarac a i ako hoće ja ću joj napraviti jednog muškarčića a ne da ima samo tebe takvog peškira!

/ Najnovije