Jeste li spremni za zujanje? BeeBee romobili uskoro na ulicama Sarajeva

Radiosarajevo.ba
Jeste li spremni za zujanje? BeeBee romobili uskoro na ulicama Sarajeva
Promotivni tekst / BeeBee električni romobili

Posljednje pripreme su u toku na lansiranju novog koncepta prijevoznog sredstva u Sarajevu.

BeeBee električni romobili po uzoru na velike svjetske metropole uskoro će se naći i na ulicama našeg glavnog grada te ponuditi građanima nov način kretanja.

„Ponosni smo što u izazovnim vremenima kakva su nas zadesila ove godine kao posljedica pandemije koronavirusa imamo snagu, volju i želju mladih ljudi da na tržište plasiramo nešto potpuno novo u BiH. Radi se o prijevoznom sredstvu kakvo ste dosad imali priliku vidjeti u velikim svjetskim metropolama poput New Yorka, Pariza, Berlina. Takvi gradovi već odavno imaju slične projekte usmjerene na rješavanje ključnih pitanja velikih gradskih sredina: gužve u saobraćaju, brzina života, zagađenje zraka. U projekt smo uložili mnogo truda i rada i mogu da kažem da smo ga sami razvili u potpunosti, uključujući tu i aplikaciju koja je srž cijele priče. BeeBee je jedinstven koncept i nadamo se da će građani Sarajeva prepoznati njegove prednosti te uživati u novim mogućnostima koje im BeeBee pruža,“ rekao je Dino Hajrić, direktor BeeBee-ja.

Korištenjem BeeBee električnih romobila štedite vrijeme, izbjegavate gužve u saobraćaju te koristite ekološki prihvatljivo prijevozno sredstvo. Osim toga BeeBee koncept Vam nudi priliku da brzo i jednostavno, bez komplikovanih procedura i gubljenja vremena, stignete na Vašu željenu destinaciju. BeeBee romobili aktiviraju se mobilnom aplikacijom koja će uskoro biti dostupna za Android i IOS platforme.

BeeBee električni romobili rade po principu dijeljenja, odnosno kada romobil otključate uz pomoć aplikacije, vozite ga onoliko koliko Vam je potrebno i na kraju vožnje ostavite na odgovarajućem mjestu kako bi ga drugi korisnici mogli pronaći. Plaćanje se vrši nakon vožnje također u aplikaciji, a plaćate samo onoliko koliko je vožnja trajala.

Uz BeeBee jednostavno zujimo po gradu!

Više informacija potražite na beebee.buzz.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije