Jelena Trivić o Kosovu: Oni koji su pokrali izbore u RS, sada mute vodu i u Srbiji

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ko je ova poturčema ku**a

Ismeta krvavac

Bosanac

*****it cete vi i na Kosovu i u Bosni necete zlocinci nekaznjeno proc kad tad kujo *****cka zlocinacka

Bosanac

ka K**a ti je majka k**e ste vi genocidne zlocinacke smrdljiva vas k**a nakoti zivotinje

Za Bosanca

Alo *******e! Znas li ko si i ciji si? Znas li ko su ti pradjedovi bili. Bosanac - nedovrsena nacija.

A mi vam se po***mo na srpstvo

Alo *******e! Znas li ko si i ciji si? Znas li ko su ti pradjedovi bili. Bosanac - nedovrsena nacija. ka Za Bosanca Mi svi znamo ko smo pa i bosanac zna a hajde krmeći izmetu kaži ti ko si i odakle ti se tvoji naselili na Balkan i koje ti je porijeklo ********E stoke divlja mamu vam *****o srpsku ****injsku.Dosle *****e vaše babe i prodavale se u turskim javnim kućama .Dijete ti ****no divljacino srbo*****cka krmećija

Ljiljan

Svaku moju tvrdnju,istinu,činjenicu potkrepljujem istraživanjima na google !

Ljiljan

Pravim grwške kada pišem her su me ser vi/sluge (današnji srbi krivoslavci)na radio sarajevu ograničili na jedan minut ali u svakom slučaju dista ljudi razumije šta pišem!

Bosna

Bravo ljiljane care čitam tvoje kom.već duže vrijeme I svaki puta se divim jer naučim nešto novo,hvala ti na širenju znanja jer puno stvari nisam imao pojma!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije