Jelena Trivić o Dodikovom srednjem prstu: 'Sram te bilo Milorade, izdajniče i bestidniče'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Milorad

je samo slikovito pokazao šta će biti uskoro sa RS-om

Asker

Opet ce gluoi narod glasat za veproglavog

Bosna i Hercegovina

Prvi put se slažem sa Dodikom jer srednji prst je nešto najblaže za borce RS-a koji su nas redovno zatrpavali granatama makar četiri god.na Sarajevo.Hvala Dodik uvijek si bio srednjoprstaš😵‍💫

Jele

Jele nema ga zašto biti sram,jer građani su ga baš takvog željeli i naravno izabrali .

Ljiljan:TURCI SU JAHALI VLAINJE OKO 740 GODINA

ŠTA OVA SMRDLJIVA VLAHINJETINA BUNCA ???ISTA STE VI GOV NA SAMO DRUGE BOJE!

Gost_Radio_Sarajeva

I stid.

HUKA

Svaka cast Duduku tako trebaju i Covic i Bakir. Kad su 96 godine poceli pristizati borci podrumskih i Evropskih brigada i u grcevitoj borbi osvajati polozaje i vlast tako i samo naprijed sa srednjacima.

Sarajevo bih

TAKO JE DRONFULJO NEK SI MU REKLA ISTO JE VSNAGO KO I TI.

Sarajevo bih

E CUJ TI DRONFULJE "BORCI HEROJI ODBRAMBENOG RATA ZA SLOBODU GTRS" OVA JE NADMAŠILA I DOBRICU ČOSIĆA, ROKNO JOJ GA DUDUK LAKTASKI GENOCIDNI VEPAR,GORA JE I OD NJEGA, ČUJ BORCI ZA SKOBODU A OPTUŽENI ZA GENOCID E SVASTA.

Ne pijem dok Paja vozi

ŠTA OVA SMRDLJIVA VLAHINJETINA BUNCA ???ISTA STE VI GOV NA SAMO DRUGE BOJE! ka Ljiljan:TURCI SU JAHALI VLAINJE OKO 740 GODINA Kao što su svi isti dijaspore patriote(domoljubi) na socijali i podrumu ratnici na birou(burzi rada) to važi za Srbe, Bošnjaci i Hrvati.

Zoran

E CUJ TI DRONFULJE "BORCI HEROJI ODBRAMBENOG RATA ZA SLOBODU GTRS" OVA JE NADMAŠILA I DOBRICU ČOSIĆA, ROKNO JOJ GA DUDUK LAKTASKI GENOCIDNI VEPAR,GORA JE I OD NJEGA, ČUJ BORCI ZA SKOBODU A OPTUŽENI ZA GENOCID E SVASTA. ka Sarajevo bih "Odbrambeno otadžbinskog rata" Jelena je kopija Dodika u ženskom obliku ..... svi oni isto pišaju i seru u isti koš ali kroz različite rupe .... svi su isti !

/ Najnovije