Jedan od najuglednijih ortopeda u Europi promijenio radno mjesto

4
Radiosarajevo.ba
Jedan od najuglednijih ortopeda u Europi promijenio radno mjesto
Foto: SD BiH / Doc. dr. Aleksandar Vujadinović

Socijademokratska stranka BiH (SD BiH) obavijestila je javnost da je doc. dr.  Aleksandar Vujadinović, jedan od najuglednijih ortopeda u Evropi, više nije uposlenik Klinike za ortopediju i traumatologiju UKC Tuzla, gdje je ranije bio i načelnik ove klinike.

Iz ove stranke navode kako se građani za to "trebaju zahvaliti Jasminu Imamoviću (SDP) i Selimu Beslagiću (Naša stranka) što su omogućili građanima Tuzle i Tuzlanskog kantona da ih obasja, kako navode, “Mevlino sunce".

Doc. dr. Vujadinović, profesionalni angažman nastavlja u Zdravstvenoj ustanovi Specijalna bolnica “Medical Institute Bayer” Tuzla, gdje je pored njega angažovan i ortoped prim. dr. Hajrudin Kačar.

Održana sjednica: Skupština Vijeća Evrope podržala članstvo Kosova

Održana sjednica: Skupština Vijeća Evrope podržala članstvo Kosova

Doc. dr. Vujadinović je, navode iz SD BiH, cijeli svoj radni vijek proveo u Univerzitetsko kliničkom centru Tuzla, dok je u svojstvu ljekara bio i pripadnik Armije RBiH.

"Time su na čelo jedne od najuglednijih ustanova u BiH doveli marionetu “doktora nauka” sa Kallosa, kojom se upravlja iz Banovića", navode iz ove stranke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije