Je li moguće: Sarajlija napisao "kaznu" policajcima zbog nepropisnog parkiranja

5
A. Ka.
Je li moguće: Sarajlija napisao "kaznu" policajcima zbog nepropisnog parkiranja
FOTO: Facebook / Nepoznati autor objavio fotografiju

U Sarajevu godinama je gorući problem parkiranje automobila. Parkinga je malo, pa se vozači snalaze kako znaju i umiju.

Nerijetko u bezizlaznim situacijama "ulaze" u prekršaje, odnosno parkiraju svoje limene ljubimce na četiri točka na mjestima na kojima to nije dozvoljeno.

U takvim situacijama, naravno, budu "počašćeni" prekršajnim nalogom.

Taylor Swift u novom izdanju kakvo niste vidjeli: Pogledajte ovaj spot

Taylor Swift u novom izdanju kakvo niste vidjeli: Pogledajte ovaj spot

Nažalost, često oni koji treba da nam budu uzor i primjer prave identične "greške u koracima". Tako je na društvenim mrežama objavljena fotografija policijskog vozila parkiranog na trotoaru. Ako je suditi po policijskom grbu na vozilu, sve se odigralo u Kantonu Sarajevo, ali nije poznato i kada se dogodila sporna situacija.

To je, očigledno, zasmetalo nepoznatom Sarajliji pa je odlučio uzeti stvar u svoje ruke - napisao je "kaznu" policajcima i uredno im ostavio "prekršajni nalog" ispod brisača na šoferšajbnu.

Nepoznati autor je napisao "100 KM zbog zabranjenog parkiranja" te je sačinio fotografiju koja je za kratko vrijeme postala viralna.

"Eto, neka neko i njih kazni. Ne mogu oni biti iznad zakona. Nadam se da je makar malo postidio policajce", jedan je od komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije