Jasna poruka Vladi FBiH i premijeru Nikšiću: Hitno riješiti imenovanje direktora KCUS-a!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kazanovamje

Kazano vam je da vratite gospodju Izetbegovic.Sjetite se kakav je kcus bio prije nego ga je ona preuzela,a kakav je ostavila nakon sto je politika otjerala.

Kad poručuju wannabe intelektualci

Mindermudraci iz retorti Alijine mladomuslimanske laboratorije. U kojoj evo već 30 i kusur godina, vrše eksperimente nad vlastitim narodom. S tom porukom otpužite do Spahine 14 i na Poljine Tamo su vam adresati, naredbodavci i egzekutori za sve ovo u KCUS-u i državi.

Haha

“Intelektualcima” je neshvatljivo da resorni ministar ima zadnju riječ. Hehe, tražite Sejdu da imenuje direktora bedevije

Ralle

E ako se sad ministar Rimac ne ukaki u gaće kad su se javili ovi tzv.intelektualci,neće nikad.

Država BiH

Sa svojim političarima drži odavno narod kao taoce.... Ali je najgore sto se većina prilagodila da bude talac. Teško je sada vratiti se na nulu pa početi iz temelja. Ovo je otišlo sve u lijepu m.

Udruzenje

A sta je sa povecanjem penzija. Od ovog se ne moze ni pola zivjeti. Jasno i glasno hocemo trinaestu penziju kao sto je administracija dobila 13 i 14 placu.

nasvasta

Nikšić će ko i zlogumđija uništiti SDP.

Mujo

Ovo vijeće intelektualnih dr.adjija je sramota! KCUS ima vd direktora i biti će novi konkurirati Ovaj Gavran podmitio pola BIH

/ Najnovije