Jasmin Medić: Strah od istine o Prijedoru

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JOJ VIDI ISLAMISTA GLUPIH

Hahahb

koliko dugo poslije drugog svjetskog rata

Lijepe riječi su ukras !

HEEJ BA, DOKTOR HISTORIJSKIH NAUKA, AOOO...

Znaci doktorirao mehanicko memoriranje podataka?? Namjerno ne kazem "cinjenica", "fakata"...nego podataka iz mainstreama. I takav jedan streber, "zapamcivac" onog sto ga je neko ucio, sad ce on nesto da pametuje... Daaj...

PRIJEDOR moja carsija

Postovanje gospodine Medic, SAMO ISTINOM U GLAVU,NECEMO SE UMORITI

Boske

Puna je čaršija *** ,onih koji su ubijali ,onih koji znaju tko su ti koji su ubijali a šute.S nekim od *** sam rastao ,išao u školu ,sretnem *** i neki bi razgovarali kao da se ništa nije dogodilo.Ono kako je u Švedskoj i to ,o onome zbog čega sam otjeran oni šute ..neću da imam posla s *** ..

/ Najnovije