Jasmin Emrić: Spriječiti realizaciju antidržavnog plana 'Trojka-HDZ-SNSD' iz Bakinaca

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dudamel

Ja mislim da nam je kao spas najbolje da kepec fahro bude vlast. On će nam na kraju tunela pokazati svjetlo. Vele neka bude ministar za kulturu a Sokolović neka dijeli istu poziciju, zbog sporta. :) ta dva dragulja nam trebaju da izadjemo iz ovog mulja.

5.K

Jasmine čuvajte vi Krajinu da se ne desi ono sto se desava u Sarajevu. Ne dozvolite da vam politiku kroje politicari sumnjive proslosti i a pogotovo sadasnjosti.

10.K

Ja mislim da nam je kao spas najbolje da kepec fahro bude vlast. On će nam na kraju tunela pokazati svjetlo. Vele neka bude ministar za kulturu a Sokolović neka dijeli istu poziciju, zbog sporta. :) ta dva dragulja nam trebaju da izadjemo iz ovog mulja. ka Dudamel Trojka ima obaveze prema Fahru i mediju .

***

***

***

Oooo gdje si ti Yugosloven turskosrpski? ka Oklen ti

Filozov

Naravno, sve rušiti i čekati da bude po Bakirovoj želji , da ali na sreću imanas i razumni koji žele normalnu BiH po volji sva tri naroda i njeni gradjana.

IBRO

PA MOGO SI BIT DIO VLASTI ALI BAKIR I KOMSIC SU ZAPRJETILI PA STISNI AKO SMIJETE UVLAST SA TROJKOM ORESKOVIC IEFENDIC SU DOBILI VEPIKE PARE A VAMA SITNOJ BURANIJI NISTA

NES- eri

probali ste sa svima ali Vas niko nece

Joja

Ali stvarno mi opet nije jasno zasto prwnosite nebuloze ovih umisljenih lafo politicara. Ko je ovaj zalizanko,imao si sansu sa svojom propalom strqnkom,sad na izborima nema vas . Mrs u sda ****cu

Ko je pa sad ovaj?? Nikad cuo za njega...

A cuj, on drobenja o nekoj ¨prevari¨?? Pa prevara ti je, pasa moj, to sto vi Hrvatima cetvrti mandat birate predstavnika u Predsjednistvo. Zato tisu-misu!

***

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije