Janša nazvao Džaferovića: "Ne postoji non-paper koji ima veze s Vladom Slovenije"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Naravno da ne postoji!

on je odštampan na Poljinam poslije dogovora u štabu kod tehničke. Naaroood znoooa SDA

Mirko S. Kojotovski

Opet mučak obavještajnih službi da vide reakcije i da malo pritisnu sa strane.

@

Kako kaze ona stara poslovica: gdje ima dima tu ima i vatre.!! Sile ZLA ne miruju .!!

muamer

GDJE SU VAKCINE banditi SDA!!!!!

Slava Storonci

O kakvoj to reintegraciji priča Džafer? Ono da SDA najprije osvoji pola BiH i 2/3 vlasti, pa da kao "graDŽani" izaberu sebi 3 člana predsjedništva , sa svoja tri doma naroda? Na ovo misli? Nema od toga ništa, a Sejdića i Fincija stavi za uši, sa svake strane po jednog. :)

Podsjetnik

Među nekim od mnogih metoda specijalnog rata koji tariguzisti iz polithickog beograda vode protiv cijelog svijeta su i ovakve: po beogradskim zgradama izmishljaju razne mape a onda prikrivaju svoje tragove i pripisuju autorstvo mnogim drugim javnim lichnostima po cijelom svijetu. Oni to rade najvishe na rachun javnih lichnosti i protiv Hrvatske, i protiv Mađarske, i protiv Rumunije, i protiv Bugarske, i protiv Makedonije, i protiv Kosova, a neshto manje i protiv Amerike, Rusije, Turske, Kine, Ukrajine i tako dalje.

Mostar

BiH je drzava bez zastave, bez himne, bez vojske, bez zajednickog pogleda na proslost, sadasnjost i buducnost, BiH je drzava 3 naroda, 3 vjere, BiH je drzava koju njeni narodi ne zele. BiH ima blistavu buducnost sa ili bez nonpapera

Slava Storonci

@muamer, nema od vakcina ništa, osim nešto sadake, koje bi i inače bacili jer su ostale neiskorištene. astrazeneca, sputnik, i poneki kineski. Kome sad uopće pada na pamet o tome pričati dok se traži nepostojeći non.paper. :)

Napomena

Zapravo najvishe kojekakvih metoda izmishljanja mapa kao ekih od aspekata specijalnog rata beogradski kadrovi koriste protiv CrnoGore i generalno uzevshi protiv Sandzaka i Vojvodine.

Slava Storonci

@Mostar, evo čitam da se u Sarajevu više ni ne spominju institucije BiH već isključivo "službeno Sarajevo". Ne kažu koga predstavljaju, ali su "službeni". Kome li to "služe"? :)

Moj Dzafke

Beogradski kadrovi nikada nisu ni prestajali potajno rovariti protiv Janshe jer je chovijek josh prije nekih 30-ak godina bio zagovornik ideje da je najbolje da u nekoj osnovnoj konfiguraciji Slovenija, Hrvatska i BiH budu jedna drzhava.

Hrvatska Republika Herceg Bosna

Janez Janša, je kazao džaferoviću samo ono što je njemu drago da čuje! Sad šefik rahat ifatri, a Janez Janša u Ljubljani umire od snijega!

MIRNI RAZLAZ.

Mi smo za MIRNO ukidanje Republike srpske. Zalažemo se da država Bosna MIRNO postane unitarna republika, bez entiteta i kantona, u svojim historijskim i međunarodno priznatim granicama. MIRNO bismo usvojili i zakon o negiranju genocida, pa da se MIRNO pohapse svi balkanski neofašisti. Podržavamo istočne i zapadne komšije da MIRNO priznaju genocid i UZP, te da se MIRNO dogovorimo oko ratne odštete. Samo MIRNO, bez ratova s bilo kim. Pozvali bismo i naše prijatelje izvan Bosne, da nam pomognu da ovo MIRNO realiziramo. Ako bi neko na ovaj naš MIRNI poziv odgovorio agresivno - onda je taj radikal i za svaku je osudu. Također bismo pozvali i ove neke Slovence, koji inače tragaju za MIRNIM rješenjima za Bosnu, da agituju za ovaj naš potpuni MIR. U konačnici, kao veliki ljubitelji MIRA, zamolili bismo naše USA i NATO prijatelje da nam dozvole da dobro naoružamo Vojsku Bosne i Hercegovine, isključivo u MIRNODOBSKE svrhe. A dušmani Bosne neka se MIRNO raziđu po cijelom Dunjaluku, što dalje od nas. Samo MIRNO i bez ratova. I to vam je MIRNI RAZLAZ.

Oko

Ima ima oni to izmisle samo da bi zavadjali narod moj Janez

N.G

I sad svi govore o razlazu o mogućem ratu ukidanju.A o čemu se ne govori šta je došao u drugi plan respiratori maline suđenje vakcine smrt

/ Najnovije