Janjetina u Jablanici skuplja i za 10 KM, ali ne svugdje: Evo šta kažu mušterije

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Možda je meso i dobro ali kada vidim da je flekav stolnjak, izgubim apetit. A kod većine je flekav. Tako da tuda samo prođem.

hahahahah

Za iste pare koliko košta 4kg kosti u Jablanici, možete kupiti čitavo jagnje..

Samo u Glodnici u Ostroscu! KOD ASIMA!

.

Ttatatat

Tipican debilni bosanski komentar : Svjesni smo toga da će manje porodica sada sebi moći priuštiti odlazak u restoran, ali šta je - tu je", rekao je Osmanović. Sta je tu je. Zrak da se naplacuje bilo bi Sta je tu je. Jebiga.

Hahu

Ne jede janjetinu ko ima nego ko je naucio

Guest

Najmanje ima mesa a cijena astronomska

Eki Sedmica

Nedavno sa porodicom sjedim u skoro punoj Sedmici cca 25 min. Na kraju zagalamim na konobare (kojih ima barem 6) i dečko priđe. I kad je čuo narudžbu kaže: morate čekati 45 min. Dakle ne prilaze da bi te navukli da čekaš, jer bi sa vrata otišao da su rekli 45 min. Ovako kao sjediš pa jebiga čekaj. SEDMICA never again!

mesar

ionako kupuju od Bajre svako jutro hladjace dolaze sa Doca nije to vidilo domace hercegovacke jagnjetine

/ Najnovije