Jakob Finci o mogućnosti rata: Ja sam kupio šećera i ulja, vidjet ćemo

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A mismo obukli maskirne poodavno!

.

HashimQ

Spremit će nam Bake htz pantalone i tene kao i '92. Izgleda po svemu da nas neće mimoići, a svi se nešto osim lajavca iz Laktaša uputili, ne spominju da se kuha, da im raja ne istekne preko granica. Opet kao po Alijinom receptu, mirno spavajte, probudit ćemo vas kad zapuca. I mi bi za ove nesposobne kao trebali u rovove. Za ove sa istoka znam da čekaju kao zapete puške. A ne možemo svi u trezor. A pice šute, samo ako zapuca pice odoše pa-pa.

Meni je sa Poljina

simpatican ovaj Sejdo Finci

Oko

Rat ti u kući bio

Gost

Prolupo i ovaj. Ofuco se.

D

A mismo obukli maskirne poodavno!<< Da niste obukli maskirano otkad ste zanji put dolazili iz Belgije(gdje smo rođeni) na godišnji odmor

Duduk

dzaba ti je srebrenicko-vigoscanski baustelcu ka Koel promjenio nick<< Ne vređaj bauštelce to su vrijedni il vredne osobe oni zarađuju sa svoji deset prstiju koel živi na socijali i nije digao ništa teže od pive.

!?

Pametno!

Thor

Prolupo i ovaj. Ofuco se. ka Gost Mozda nisi shvatio, salio se. A sigurno ne znas da Jevrejska zajednica u svijetu brine za sve Jevreje, obicne ljude. Redovno im stize sva moguca pomoc uz Amerike, imaju obezbijedjeno lijecenje u privatnim klinikama, lijekove, stari imaju pomoc u kuci, itd. Itd. I najvaznije Jevrejska opcina je za vrijeme rata davala rucak i pomoc svakome ko je zatrazio. Jakob ima oko 75, 76 godina i tako i izgleda.

Duško Duguško

Narodi biraju svoje predstavnike u državi s tri dva ili više naroda. Kome ovo sad nije jasno bit će mu uskoro. Tako vam je država sastavljena. To ili podjela, pa si birajte Fincija, Sejdu ili Sejdića...

/ Najnovije