Jake policijske snage na ulicama Sarajeva povodom obilježavanja "Dobrovoljačke"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Gusar

Ne obiljezava se Dobrovoljacka nego ratni zlocin.

Das ist Walter

@Sumljivo lice Ili možda da u životu - ili onome što je od njega preostalo- konačno dosegnemo spoznaju, metanoju, katarzu? I da se svi zajedno poklonimo svim žrtvama, mimo okamenjenih i zakovanih narativa pretvorenih u nepomirljive dogme? Da, svi zajedno, odbacimo trgovine živim i mrtvim dušama? Da odbacimo političku nekrofiliju, trgovinu i pornografiju zla koja licitira i instrumentalizira Jasenovac, Vukovar, Srebrenicu? Da, konačno, svi naši mrtvi počivaju u miru te da, svi mi, preostalo proživimo i umremo kao ljudi? ka Bosna bez sna @Bosna bez sna Potpisujem i dodajem: Jasenovac, Vukovar, Srebrenica. Tamo, na svim tim mjestima, ubijen je MOJ NAROD. Tamo su mučilišta, stratišta i grobnice MOJEGA NARODA. I to neće promijeniti nijedna stranka, nijedna etnokonfesionalna dogma, nijedno pleme niti njegovi idoli, poglavice i šamani. A svi krvnici, egzekutori, dželati su tim ZLO-ČINOM, već u trenutku ubijanja prvog nevinog ili nevine, presudili sami sebi zauvijek, neporecivo i neizbrisivo.

Deuterium

>>@Bosna bez sna Potpisujem i dodajem: Jasenovac, Vukovar, Srebrenica. Tamo, na svim tim mjestima, ubijen je MOJ NAROD. Tamo su mučilišta, stratišta i grobnice MOJEGA NARODA. I to neće promijeniti nijedna stranka, nijedna etnokonfesionalna dogma, nijedno pleme niti njegovi idoli, poglavice i šamani. A svi krvnici, egzekutori, dželati su tim ZLO-ČINOM, već u trenutku ubijanja prvog nevinog ili nevine, presudili sami sebi zauvijek, neporecivo i neizbrisivo. ka Das ist Walter<< Možeš misliti koliko si u pravu, ovako je rečeno i prije dva dana u NSRŠ i takvi danas dolaze da opet iznose svoju propagandu. Sačekaj ih još malo pa ćeš vidjeti svojim očima i uvjeriti se koliko si u pravu. Nedavno ti je jedan od tih mirotvoraca Saša Baričanin sa Grbavice, ubica i zločinac što je operisao sa zločincem Batkom objavio kako se slika na Baščaršiji kod Sebilja u opet oslobođenom Sarajevu. To ti je ta pamet.

/ Najnovije