Jake policijske snage ispred suda BiH: Počelo okupljanje Dodikovih pristalica

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kiki

To su dodikovi majmuni iz Snsd. Nema tu običnog naroda sve smrad do smrada.

Korida

Ide sad obrana sa parkinga.

Biberče

To su dodikovi majmuni iz Snsd. Nema tu običnog naroda sve smrad do smrada. ka Kiki

Sanja

Prva k.uja Snsd

Haha

Molim KJKP Rad da odmah kvalitetno opere prostor ispred suda Bosne i Hercegovine. Takođe molim da se ne štede deterženti a posebno ne sredstva za dezinfekciju. Ovdje žive ljudi i nadam se da se vodi briga o njihovom zdravlju kao i o zdravlju uposlenika suda Bosne i Hercegovine.

Bosna bez sna

Farsa i tragikomedija, "spektakl" za mainstream medije i obezglavljene im konzumente. Ovoga trena, baš sad, da se doživotno poskidaju Čović, Bakir i Dodik - to nije početak kraja ovdašnje agonije. Možda- početak početka. Možda. Za demontažu njihovih stranačkih, paradržavnih mreža potrebne su decenije mukotrpnog, ustrajnog, nepotkupljivog rada u samo jednom interesu- interesu Bosne i Hercegovine, svih njezinih naroda, manjina, građana. I to nije nikakva pesimistična procjena- samo realno stanje stvari. Još je pred nama - dugo putovanje kroz noć...

Juka

Jad i bijeda vidiš im po glavama došao on jadan nezna ni što ali uzme sendvič sok i možda 5 eura. Sramota za srbe

Bosanac

Pobite bolesne zivotinje srbe usmrdise vam Sarajevo

Nadimak

Sanji je trenutno "Dodik Bog" jer ona bi radila na pijaci da nije njega. Placenike okuplja, cuj ona ce dovesti 5000 ljudi. Samim tim je izofirla da se ne radi ni o kakvim pristalicama, nego o placenicima.

Šiptar

Pod hitno uhapsit ih ako budu provocirali!!!! I vršiti pritisak na njih kao na Kosovu. To nisu Dodikove " pristalice " !! NEGO STOKA!!!!!!!

Sanjaaaaa

Duvajjjjjjj gaaaaaa laganoooooooooooo

333

Na ove dalabu sto ricu uopste ne treba obracati paznju. Ovo nije vijest. Odnosno, manje je bitna i zanimljiva od reportaze sa Autopijace. Bice sasvim ok nadolazeca opsta promjena vlasti, makar ovu poniznu prostakusu vise necemo morati gledati i slusati. Kao i sva kartelska potrosna roba potonuce u zaborav poput raznih paravaca, iva mira jovica i slicnih spodoba za jednokratnu upotrebu. Samo mi nije jasno odkud vise izvlace ovaj polusvijet i nesvijet. Mozda ima neka fabrika za kloniranje? Tan-tan-tan!

Hahah

Pogresan naslov, radi seno okupljanju KUPLJENIH pristalica!

Ja1

Sto ih policija ne pretrese, siguran sam 100% da njih vecina nosi oruzje

Šiptar

Sto ih policija ne pretrese, siguran sam 100% da njih vecina nosi oruzje ka Ja1 MA ne vjerujem. Ja bi Ih maltretirao da odu. Što više suzavac bi im bacio da odu!!!!

komentar

>>Farsa i tragikomedija, "spektakl" za mainstream medije i obezglavljene im konzumente. Ovoga trena, baš sad, da se doživotno poskidaju Čović, Bakir i Dodik - to nije početak kraja ovdašnje agonije. Možda- početak početka. Možda. Za demontažu njihovih stranačkih, paradržavnih mreža potrebne su decenije mukotrpnog, ustrajnog, nepotkupljivog rada u samo jednom interesu- interesu Bosne i Hercegovine, svih njezinih naroda, manjina, građana. I to nije nikakva pesimistična procjena- samo realno stanje stvari. Još je pred nama - dugo putovanje kroz noć... ka Bosna bez sna<< Moze puno brze nego vjerujemo. Trust me ;)

Bosna bez sna

>>>>Farsa i tragikomedija, "spektakl" za mainstream medije i obezglavljene im konzumente. Ovoga trena, baš sad, da se doživotno poskidaju Čović, Bakir i Dodik - to nije početak kraja ovdašnje agonije. Možda- početak početka. Možda. Za demontažu njihovih stranačkih, paradržavnih mreža potrebne su decenije mukotrpnog, ustrajnog, nepotkupljivog rada u samo jednom interesu- interesu Bosne i Hercegovine, svih njezinih naroda, manjina, građana. I to nije nikakva pesimistična procjena- samo realno stanje stvari. Još je pred nama - dugo putovanje kroz noć... ka Bosna bez sna<< Moze puno brze nego vjerujemo. Trust me ;) ka komentar<< @komentar Ne sumnjam. Revolucija? Ja sam za. Ali s kim i kako? Ovdje je glavna mantra "ne talasaj" ili "... ubilo me beznađe." !

/ Najnovije