Jaka poruka Saše Magazinovića na Twitteru nakon istupa Sanje Vlaisavljević

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

GH

Ma žena nije čitava. Pjena joj udara na usta kad priča.

NM

Ratni zlocin ne zastarjeva. Presudjeni ratni zlocinac je uvijek ratni zlocinac!

Dino Ko

Ma žena nije čitava. Pjena joj udara na usta kad priča. ka GH pogubljen identitet. Pala s Marsa.

Milosti, milosti, za g. Vlaisavljevic

Gospodja Vlaisavljevic rodjena Hasanbegovic, od oca Ramiza i majke Djemke je u stvari zrtva, snaha Marka starog udbasa i nazor instaliranog profesora Uge (valjda je trebo bit Hugo al oni ne mogu podnijet H). Jadna zena je zrtva kompleksa manje vrijednosti i vlaske propagande kojoj smo bili izlozeni u vrijeme njenog odratanja. Podlegla, povjerovala da je manje vrijedna zbog svog porijekla i svom snagom kopala i rukama i nogama da se distancira od svega svoga za sto su je ubijedili da je bezvrijedno. Naci ce i ona jednom istinu, al treba joj dat vremana.

Habuhabuhabu

Ja opet kažem da je tu više štetočine nego insana.

Sasa

E moj Sasa. Ne trkeljaj ostvarima o kojima ne znas dovoljno. I zli ljudi mogu postati dobri prema etici. To ne znaci da njegov zlocin prestaje bti zlocin samo zato sto je poceo da cini dobro.

Silogizmi lijoba Srbina...

Puna podrska Sanji i Lidiji. Covjek kada odsluzi kaznu NIJE VISE ono za sto je dobio kaznu.

A tek onaj nepresudjeni!! Oslobodjen a kriv!!

Ratni zlocin ne zastarjeva. Presudjeni ratni zlocinac je uvijek ratni zlocinac! ka NM

/ Najnovije