Munje nad Sarajevom: Nevrijeme pogodilo glavni grad BiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

I?

Šta kaže Zong na ovo nevrijeme? Jel korona urokovala ovo? Smijemo li izaći napolje? A maske? A vakcine? A antivaXXeri? A Internet? Hoćel bit ???

Zong

ČUUUVAJTE SE LJUDI !!!!!!!!!!!!!!!! UBIJ ANTIVAKSERA!!! UBIJ SVAKOG KO NEMA MASKU! UKINI INTERNET SVIMA KO NIJE VAKCINISAN !!!!

Leone

UBIJ ANTIVAXXERA! ODMAH SAD NA ULICI !!!! I ANTIMASKERA!!!! DAAAAJTE NAM VAKCINAAAA!!! SVIMA!!! DAJTE ČETVRU PETU STOTU MMMMMMM !!!! DAJTE NAMA INTERNET KOJI IMAMO QR CODE DA SMO VAKCINISANI!!! KO JE TREĆI PUTA VAKCINISAN DAJTE MU NAJMANJE 200MBiT DOWNLOADA!!! SVIMA NAMA!!! UBIJTE NJIH!!!! SVE !!!!

Antitijela

UBITI SVAKOG KO NE NOSI MASKU SVUGDJE OD DJECE 10 GODINA DO STARCA OD 90! ŽIVJELE MASKE! ŽIVIO PFIZER! UKINUTI INTERNET SVIMA OSIM NAMA AVANGARDI I BUDUĆNOSTI VAKCINISANIH!

Psihijatrija NG

KO NIJE DVAPUT VAKCINISAN NEMA MU U HALU! NIKAD DOK NE PRIME BAR DVIJE!

Gost

Sarajevo je davno pogođeno.

Sa

Sarajevo je davno pogođeno. ka Gost Više puta. Više hiljada puta ..... Ko li ga pogodi??

/ Najnovije