Jak zemljotres potresao BiH: Osjetio se u cijeloj državi i regionu

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Dobro ljuljao

uh

jeli ovo pala raketa na francusku?

Rg

Ovo su nešto zajebali ovi što probavaju kojekakve rakete

Šele

Nemojte se ljudi zajebav, umro sam…

Kick

Kuca mi skripi, horor

Guest

Guest To dragi Bog kaznjava krivivjernice i ispastaju i oni ciste duse. Djaba se krstite i postite da mi dragi Bog oprosti sva laz bilo koje vrste izlazi na nos. Je li Hacijenda ok brinem se?

Farmaceutska mafija nesto kuhala

Fino pise na Facebooku, pobice nas sve

Guest

Gjest @ Sele Kako si umro kad se javljas nije valjda za onog boljeg svijeta?

Guest

Guest @ Farmaceutska mafija nesto kuhala Pa zasto nas malobrojni da ispastamo zbog lopova,kfivovjernika,ubica itd.etc.

HRSUZ

Obavještavam građanstvo,da cu sutra opet udarat *** u ledinu,te da se stoga ne uznemiravaju bzzee

Awe

Ferida trese strooja

hmm

mora da je pocelo tucanje jaja

Victor

Dobro je ljuljalo i neuobičajeno dugo, ne sjećam se kada je zadnji put ovoliko dugo ljuljalo konstantno istim intenzitetom, preko 40-50 sekundi...

Merkalij

Epicentar Između Ljubinja, Stoca i Nevesinja. 5,2 stepeni Richter-a.

Paša

Usro sam se za iftar

Baksuz ruski dolazi

Nebih se zacudio da je razlog sta onaj ruski agent stakor milanovic sutra dolazi u BiH - livno.

Eugen Savojski

Nebih se zacudio da je razlog sta onaj ruski agent stakor milanovic sutra dolazi u BiH - livno. ka Baksuz ruski dolazi ''Svi koji mi se ne sviđaju su sa rusima uga-uga''. Je li i Cerić ruski igrač? Išao je da ga puši Kadijevu da te podsjetim.

333

@Eugen Sve su to igrači iste šeme. Balkanske, lopovske. A ruski igrač može biti svako koga možeš da kupiš za pet maraka. A takvih je puno. I da, Milanoviću je ruski oligarh platio predizbornu kampanju. I da, Fortenova grupa, koja je vlasnik Konzuma i Merkatora je u potpunom vlasništvu Sberbanke Rusija.

Gggg

Evo kako da ukljucite google obavjest o zemljotresu na telefonu,nisam ni ja znao pa sad nasao,otvorite Postavke u telefonu>Lokacija,otvorite,ima stavka Upozorenje o zemljotresu udjete ako je iskljuceno ukljucite i to je to. Postavke>Lokacija>Upozorenje o zemljotresu ✓

Fff

Postavke>Lokacija>Upozorenje o zemljotresu ✓

/ Najnovije