Jadranka Kosor podržala Komšića i Džaferovića prekrasnim riječima

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Podsjetimo

Zaštita energetskih i i ostalih egzistencijalnih interesa evropskog kontinenta i njegovog okruženja od beogradsko-šumadijskih kadrova je ujedno i odbrana interesa Amerike, Rusije, Venecuele, Alžira, Turske, Ukrajine, Australije, Kazahstana, Meksika, Egipta, Mongolije, Brazila, Maroka, Čilea, i Paname.

Nema

Treba to dodiku jednom za sva vremena objasniti

Wee

BRAVO, ISKRENE CESTITKE, SAMO NEKA NISTE KAO MILANOVIC...

chim

Ma to Jaco svaka ti je zlatna!

Mostar

Jadranka Iosor je na platnom spisku IFIMES instuta pa sve sto kaze na temu BiH nema tezinu. Nego zna li itko gdje je Mesic? Toliko dogadjaja a od njega ni glasa, da ga nije scepala korona?

Pio1951

Neusavnih krpa u bih, posebno pored cesta, ima 100 puta vise no kilometara koridora 5c.

Guest

Gospodja i dama...

Oprez

Bitno je da budu zaštićeni od malignih utjecaja beogradsko-šumadijskih kadrova između ostalog i interesi kompanija kao što su Shell i Gasprom. To znači da najsjevernije željezničke tračnice na svijetu i sva eksploatacijska postrojenja (platforme) morskih i okeanskih voda na planeti.

Ne znamo gdje Mesic

Jadranka Iosor je na platnom spisku IFIMES instuta pa sve sto kaze na temu BiH nema tezinu. Nego zna li itko gdje je Mesic? Toliko dogadjaja a od njega ni glasa, da ga nije scepala korona? ka Mostar Al mozemo pretpostavit gdje je plenkovic. Glaba ga Junkeru.

Detalj

Ukoliko neko misli da ispod dna jadranskog mora crpi strogo samo plin, to nije problem. Ali eventualno crpljenje nafte iz Jadrana sa trenutnim tehnologijama bi bilo previše rizizično, osim nekim bezbjednijim (skupljim) metodama čija primijena teško da može imati praktičan značaj prije tamo negdje 2035-e godine.

Dnevni red

GOSPOĐA PAR EKSELANS

Jedan iz mase

Jeste jadni. Ova islužena gospođa bi htjela nastaviti život na visokoj nozi pa komentira sve i svašta. Ponašanje na rubu prostitucije. Koliko plaćate nju, Mesića i druge nebitne likove?

Mex

Ma ti si Jadranka nesto najsladje sto dolazi iz Hrvatske !!×! Volim te !

Baš tako

Jeste jadni. Ova islužena gospođa bi htjela nastaviti život na visokoj nozi pa komentira sve i svašta. Ponašanje na rubu prostitucije. Koliko plaćate nju, Mesića i druge nebitne likove? ka Jedan iz mase

Da

Jadranka Iosor je na platnom spisku IFIMES instuta pa sve sto kaze na temu BiH nema tezinu. Nego zna li itko gdje je Mesic? Toliko dogadjaja a od njega ni glasa, da ga nije scepala korona? ka Mostar

Jes

Jadranka Iosor je na platnom spisku IFIMES instuta pa sve sto kaze na temu BiH nema tezinu. Nego zna li itko gdje je Mesic? Toliko dogadjaja a od njega ni glasa, da ga nije scepala korona? ka Mostar ka Da<<

Baš tako

Jeste jadni. Ova islužena gospođa bi htjela nastaviti život na visokoj nozi pa komentira sve i svašta. Ponašanje na rubu prostitucije. Koliko plaćate nju, Mesića i druge nebitne likove? ka Jedan iz mase

/ Najnovije