Jadranka Kosor o prekidanju intervjua: Moje poštovanje Željku Komšiću...

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Genocidasi

HVALA GOSPODI KOSO POSTOVANJE GOSPIDINU KOMSICU OD SVIH NAS BOSNJAKA . PRAVI HEROJ ZLATNI LJILJAN I U RATU I U MIRU.

Mudonja koji dere vlainju

I moje štovanje poštovana susjedo,birat ćemo ga opet za naredne 4 godine a usput I Bosanskog nadbiskupa ne mogu više da gledam ovog podmuklog pedofila puljića a ako bogda za 30-ak godina ako ne i prije I predsjednka krvačke da iskorijenimo fašiste!

Pozdrav

Veliki respekt g-dji Kosor, a g. Komsicu neka tako nastavi! Pravi je bosanac!

Mirza Tvica

nekim čudom velikosrpski naci bolesnici misle da je dozvoljeno ubijati civile bez kazne i etiketiranja. Samo da napomenem da su samo na teritoriji republike srpske gdje nije bilo ratnih dejstava ubili oko 30.000 civila, znači zastrašivanje, skupljanje po kućama, odvođenje u koncentracijske logore, masovne egzekucije i masovne grobnice. Kada ovo pročitam jasno mi je zašto se ne mogu pomiriti s ovim. Negiranja, racionalizacije...ali to zahtijeva psihijatrijsko liječenje.

NRW

Bravo Željko, bravo Jadranka. Takvi kao vi nam trebaju na ovim ptostorima.

Dado

Dabogda ti se sjeme ZATRLO ZLOTVORE, SRPSKU SI DJECU LAVOVIMA BACAO U PIONIRSKOJ DOLINI!!!

Gee

Kraljica. Tako se postupa sa deklarisanim fasistima.

Riha

Bravo gosp.Komsicu! Vas cin je za svaku pohvalu. Jednom.patriota, ubijek patriota. Postovanje i gđi. Kosor. Hrabro je danas hvaliti lijepe politicke poteze. Bravo!

Gost

Ti gospođo u Vrapče a Želja Komšićoglu u Jagomir i mirna Bosna (a i Hercegovina.

Guest

Guest @ Dado Gdje ko i kada je bacao dijete lavovima ti vidio? Preporuka kod psihijatra.

Nikolica s prikolicom

Mesić se nešto ne javlja u zadnje vrijeme, očigledno da od IFIMES-a ne stižu doznake. :))

/ Najnovije