Jadranka Kosor: 'Dodika bih proglasila personom non grata u EU'

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lazar

Pitajte milanovica,plenkovica i covica zasto EU stiti dodika.

Hercegovac u Bosni

E gđo Kosor ,pa on je vašem predsjedniku poželjan partner.

vhjuhjiji

Jaco ti koja si dobila stan iz koga su isterana dva maloletna deteta od kojih je jedno duševno obolelo prekratilo muke skočivši sa 14. sprata zasigurno imaš zabranu na rajsko naselje a dokle ćeš sejati podmuklu latinsku mržnju na ovom svetu ostaje nam da vidimo.

Tuner

Milanovic ce staviti veto da mu draga moze dolaziti iz laktasa

Sabina Šabić

Ti fašističko đubre ćeš određivati Evropi što će raditi.

Akademik

Nece Mile oko sklopiti zbog ove izjave nocas.

Roki

Ti si Jaco đubre iz moje Hrvatske...

ovu tuku niko ne benda ni

u njenom haustoru, hahaha

Gost

Jaca se ponaša kao da se nešto pita.

Guest

Guest Sa mnogo izgovorenih rijeci gospodjo Kosor se inace slazem sa Vama. A li ovaj put ste zaboravili dodati uz Dodika Zutog i Krivoustog u drugim situacijama.

Ljiljan: MENI DRAG SVAKI PETAK

Lijepe riječi su ukras

Miki

Putin je agresor a bush treba novela za mir zbog unistenje iraka. Ipak ne to demokratsko unistenje nemojte tako, to je za muslimansko šitsko dobro da budu unisteni, ipak oni ne znaju nista i mora im se uvesti demokratija

Naguzk se magarcu

Lijepe riječi su ukras

Ne bi do ovoga ni doslo

Da je EU dosljedna! Ali pošto je licemjerna, Dodik je postao predstavnik štovalaca lika i djela Putka u EU. Ocigledno ih ima puno. Nakotilo se!

zivio ***

***

Tatar

Bravo mlada realno razmisljas

Koki

Jaco ti koja si dobila stan iz koga su isterana dva maloletna deteta od kojih je jedno duševno obolelo prekratilo muke skočivši sa 14. sprata zasigurno imaš zabranu na rajsko naselje a dokle ćeš sejati podmuklu latinsku mržnju na ovom svetu ostaje nam da vidimo. ka vhjuhjiji

Lila

Vi me oduševljavati, sjajni ste!!!

Samoistina

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije