Izvještaj s KCUS: Trocifren broj novozaraženih u Sarajevu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jo

Fake news, pcr test se ne smije koristiti u dijagnosticke svrhe. Gdje je gripa.

Građanin

Pustili su jednostavno da se zaraza širi zarad ,,ekonomskog oporavka'' i ubiranja poreza pa ko preživi preživio je. Za koji mjesec ni vakcine nam više neće biti potrebne. To su ogromne uštede za administraciju i njihove porodice.

Neven

Pustili su jednostavno da se zaraza širi zarad ,,ekonomskog oporavka'' i ubiranja poreza pa ko preživi preživio je. Za koji mjesec ni vakcine nam više neće biti potrebne. To su ogromne uštede za administraciju i njihove porodice. ka Građanin Pisao je dobro o tome Minel Abaz za portal Prometej, nažalost, još na ljeto. Mislim da se tekst zove Epidemiološki neoliberalizam.

Gost 1212

Mene samo zanima šta radi Krizni štab KS? Iskreno, prošli Krizni je nekad nešto radio nekad nam oči mazao presicama al ovi baš baš ništa. Danima broj zaraženih raste (i to se objavljuju podaci samo s kcus, ko zna koliko je zaraženih koji se testiraju privatno a ne bude objavljeno), bolnički kapaciteti se popunjavaju, mjere se nigdje pa ni u školama ne poštuju, gradski prevoz kao da i nije pandemija, sve fakultativne aktivnosti idu punom parom... Izgleda da ovaj krizni štab samo priča o mjerama, a ne preuzima odgovornost. Ni za povećan broj zaraženih (pa eto dali smo mjere) ni za ekonomiju (pa eto gledamo kroz prste za nepoštovanje). Strašno

Musk

Ma hajd ba šta ima veze,ko živ ko mrtav,nas su svakako pustili niz vodu davno! Bitno je da stoka sebi diže plate,kupuje nova bjesna auta,ko j*** narod

/ Najnovije