Izraelska ambasadorica u BiH 'zahvalila' Željku Komšiću na uvredama

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Na pravoj

Kad ste vi bili proganjani i istrebljivani bili smo na vasoj. Danas kad ste vi zlocinci koji drugima to rade, na njhovoj. Poenta je pravda i jednakost za sve, a ne dominacija i unistenje nekoga.

***

***

Habuhabuhabu

Da nije cionista ne bi ni bila ambasadorica.

Haha

Lijepe riječi su ukras!

Sramota

Dodikov riječnik se širi… na sramotu cijele države. Zadatak političara na tako visokom nivou je da, bez obzira šta ima da kaže, da to uradi pristojno i poslovno.

***

***

Gulliverus

Mogao joj je ipak malo ljepše razjasniti situaciju oko te izjave, izašao je okvira diplomatskog rječnika. Znamo i da je Hamas napravio užasan zločin, a vala ga i Izrael pretjera uzvračajući još većim zločinom protiv civila, hajde neka ganjaju ove iz Hamasa ali neka ne ruše naselja i ubijaju civile, jer se izjednačiše sa istim tim teroristima. Pravo na dostojan život, slobodu i mir imaju i ti ljudi, ne branim zločince ni pod koju cijenu. A davno su se mogli dogovoriti da svi žive u miru i rahatluku, a ne da se Abrahamova/Ibrahimova djeca kolju i istrebljuju, sramota i bratoubilački ratovi.

***

***

Ja

***

***

***

Gost_Radio_Sarajeva

I susjedi i komšije u dosluhu sa Izraelcima. Hoće da ih eksperti u otimanju države nauče kako se to radi.

BRKICA

Lijepe riječi su ukras!

Zapadni Turci ***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

***

Dok je vrijeme.Mogao bi navratite u goste neki ***

/ Najnovije