Izraelska ambasadorica Galit Peleg napala Komšića: 'Koji kontekst daje legitimitet mučenju djece?'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

borac1992

Ambasadorice pa upravo VI godinama ubijate nedužnu djecu i njihove majke! Šta ste onda VI ? Sve Vam se vratilo i Vama i svima koji Vas podržavaju !

Vjerovali ili ne

Gebelsova propaganda glas fašista.

Br

Kome ce ona pricat o ljudskim pravima,svaka čast presjedniče

Hercegovac u Bosni

Ne gospodjo, mi osudjujemo Hamas, i ne pravdamo, ali osudjujemo i vas, ubijate, otimate, radite sta hocete, protjerujete, ponizavate.Ovi koji vas podrzavaju, uvijek su podrzavali takve kao vi. Mi smo podrzavali i podrzavamo ugorzene.Zrtvovali su nasi preci zivote, spasavajuci jevreje i neka su i opet bi a ovi drugi su vas vodili u logore a sad su vam prijatelji, kace vase zastave.Cudno neko prijateljstvo.

BRKICA

***

***

***

BRKICA

***

Ne pijem dok Paja vozi

Ambasadorice pa upravo VI godinama ubijate nedužnu djecu i njihove majke! Šta ste onda VI ? Sve Vam se vratilo i Vama i svima koji Vas podržavaju ! ka borac1992 Pitanje ko je prije živio tu Jevreji ili Muslimani

Nadimak

Kakva patetika, arogancija i megalomanija od strane ambasadorice

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Mario

ja sam fašista

***

***

Ljiljan***

Lijepe riječi su ukras!

***

***

intelektualci

Vasa exelecijo, da li ste culi za grupu jevrejskih/izraelskih intelektualaca koji su protestvovali protiv podrske koju je Vlada drzave Izrael pruzala Milosevicu? Da Vas podsjetim: u medjuvremenu je Milosevic pomagao Sadama Huseina! Takodjer u medjuvremenu: bilo je to u vrijeme dok se u Bosni dogadjao genocid nad Bosnjacima. Gospodjo, g. Komsic je na strani povijesti onih koji su nastradali u holokaustu. To sto ste vi potomak zrtava holokausta ne daje vam za pravo podrzavate one koji cine genocid. Drzava koju predstavljate nema zbog toga pravo da se predstavlja zrtvom dok okupira, naseljava, rusi tudje kuce, i cini zlocine iste kao i oni koje cini hamas.

potocnj

Sramoti nas ovaj Komšić, izbor najradikalnijih bošnjačkih struktura, podvala hrvatima. Sreća pa je naša diplomacija odradila što treba pa se sada zna da ovaj ne govori za nas. A on se ukopava...

/ Najnovije