Izmjene zakona: Ako zovete policiju zbog male štete u sudaru plaćate uviđaj

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Kakve bidaleee cuj onaj ko zove policiju na uvidjaj placa troskove pa valjda onaj koji je kriv placa troskove tako mene udario kombi dostave dosla policija pravili euro zapisnik stera 3500 naplatio sam stetu tek 90 dana poslije i u osiguranju kazu da ne policija radila uvidjaj to bi puno brze se zavrsilo jer oni moraju traziti i krivca da da izjavu ppsto se ne javlja ceka se da istekne 90 dana elem sveee lopovi i osiguranje i policija

ohO

Kakav bezobrazluk...

Gost

Meni se desilo da je steta bila mala, Stala sam na semafor i udarilo me je auto iza. Kisno je bilo, pa ajd mozda je proklizalo. Ali momak je bio jako visok, debeo i agresivan ,nasprem mene od 160cm, napao me je. I zvala sam policiju samo zato sto je bilo tako, da je neko fino izasao i razgovara, sve bi rijesili. I sada u toj situaciji ja treba da platim troskove jer policiji nije u vidu jednako vrijednovati gradjane. Trebam se pokupiti da ne bi to placala i pustiti nasilnika da prodje i bez placanja meni nanesene stete. Male ali ipak, gdje je tu pravda? Gdje je tu zastita?

/ Najnovije