Izjavu Sebije Izetbegović komentarisali Forto, Konaković i Stevandić

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Srbi su pogani psi

Lijepe riječi su ukras

Blago receno...

... nije normalno tako govoriti. A inace bolje da ne kazem pravu rijec o tome sto je ta nistakusa izrekla.

Mister xy

Kad Sila obuzme!!!

Koel

Sta ovi pricaju oni imaju nesto moralisato foeto dezerter ponjwgulja stevandic cetalj cevwni kombi i konakovic cio rat se krio od bilo kakve akcije

I jos nesto

Iz usta velikog ratnika pobjednickog duha, 15% vojnika je obicno pravih, to je tako generalno u ratovima. Ono ostalo je ko ovih Putinovih 300 hiljada planiranih za mobilizaciiju. Iz ove situacije poslije rata, sa svim preuvelicavanjima racunaj, jos manje. Poslijeratne price dobrano uvecaju broj vojnika al to ne poveca onu manjinu.

Ljiljan:HAHAHAH tri invalida !

......

Guest

A šta bolje očekujete od nje kad je i doktorima zabranila da liječe djevojčicu Smajlovic.

No name no name

Našao ratni zločinac koji ubijao djecu da se buni na izrečene riječi Srbije .Ona samo rekla ono što je istina a onje ubijao igenocid činio ovo *****čko smeče .Mamu mu ****. Ko mi komentar briše.

Mile

****će vas *****ci

Bosanac

Ratni zlocinac glavati stevandic zlocinci Banjaluke stevandic i lukac kad ce oni doc na red majke im zlocinacke

Mao Ce

Opasna ova Sveubija.

/ Najnovije