Izgradnja hidroelektrane "Ulog" kod Kalinovika pravi probleme: Direktno ugrožava stanovnike nizvodno

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma dobro sve, ali kako to da sta god se radi u RS-

u, odmah to ugrozava, destabilizira, unistava.... ? Malo ste vi muslimancici ipak providni....

eko gerila

svi ste vi srbadijo, hrvatine, muslimanijo... isti, u 5dkg... šta je napravljeno od prenja probijanjem cesta (tisovica) i sječom šume, u divi grabovici (šljunkara), teletoviceve cijevi na rječici doljanki... fuuuj

Gulliverus

Zabraniti i obustaviti radove na ovoj HE jer direktno ugrožava i uništava rijeku Neretvu u ovom roku, koji je i najljepši i prirodno blago. Uništava se i rijeka i riječna flora i fauna. Zbog malo struje uništiti trajno prirodu je zločin. Bravo ACT i Zeleni Neretva borite se do kraja i ovo treba zaustaviti. A ovom glupanu gore, nema ovo veze sa RS-om nego sa sitnim lopovima i uzurpatorima tuđe prirode, zemljišta, rijeka, ako ti je ovo razlog da napadaš Muslimane e onda si glup kao fosna.

Jebo ti muslimanac svu familiju sve uništište.

u, odmah to ugrozava, destabilizira, unistava.... ? Malo ste vi muslimancici ipak providni.... ka Ma dobro sve, ali kako to da sta god se radi u RS- Mogu i muslimanci nemoj se sekirati zagaditi Savu i Dunav sve do Crnog mora vlahadiji,a hrvatiji Jadransko more.Imamo klora cisternama.

Snsd

Za zatvora je ovaj zlotvor. Ovo se nece dobro zavrsiti.

Sve je za zatvora.

Za zatvora je ovaj zlotvor. Ovo se nece dobro zavrsiti. ka Snsd Iz Hrvatske radio aktivni otpad na granicu BiH izvor Une da unište Neretvu zagadiše da prekopaju Bunske kanale.Sve smišljeno da se što više ovoj zemlji štete nanese.

/ Najnovije