Bakir Izetbegović: Spreman sam razgovarati sa Dodikom 'jedan na jedan'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

robot

bakire, nemoj živ bio... upravo živimo rezultate tvojih razgovora ...

Genocidasi

Mrrrsss dzukelo ti i tvoj otac ste.i upropastili naš narod i Bosnu i Hercegovinu nemoj samo ti da se dogovaras jer sve je ovo vaš proizvod tebe Čovića i Dodika otac ti prodao dio Bosne koja se zove genocidna ti si svo vrijeme čitao ništa preduzeli niste ohladite se samo pred izbore.Ti sad trebaš da dokrajčila .Idi sa scene molimo te ugrozio si sa svojom bagrim cijelu BiH

9

U čije uopšte ime ovaj čovjek "pregovara, razgovara i želi pregovarati"???? U ovoj zemlji živi najmanje 1 500 000 ljudi koji sebe zovu BOSANCIMA. Nešto više od 10% takvih je ukupno glasalo za njegovu zlikovačku sektu koja čak nema ni toliko članova? U ČIJE IME ON PREGOVARA POSLJDNJIH 20 GODINA!?!

Guest

Guest Jeste li vas trojica normalni. Nije vasa BiH da o njoj se dogovarate. Dosta ste je pokrali i kad zagusti pobjecete jedan u Tursku-amanet,drugi u Rusiju,a treci u Hrvatsku. Ko ste vi da od gladnog naroda pravite budale i ovo su vam previse dozvolili.

Advokat

Bosnjake ce ukopati ovaj "relaksator odnosa"! Za fotelju bi razgovarao i sa Hitlerom!

nasvasta

SDA ASDA SBB će uništiti Bošnjake uhljebljujući lažove sa papirima iz štamparija koje su dio programa o uništenju BOŠNJAKA,Uništi školstvo uništićeš i taj narod.

Ko ima ovakve narode,

moze da zivi ko Bog!

Frenki Sarajevo

Prijeti Dodiku ženom Bake, ako me ne poslušaš Dodo Sebija će ti liječiti Goricu pa ti vidi... Smeće si ti i tvoj truhli tata Alija...

Guest

Guest Ko si ti da zastupas nas koji nismo u tvojoj stranci i bilo kojoj drugoj. Ja sa lopovima nemam nista i daleko vam svoj trojici kuca od moje kao sto i jeste.

/ Najnovije