Sebija Izetbegović poslala oštru poruku Vladi Kantona Sarajevo

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Da li ih treba nagraditi zato sto nisu htjeli pri pozivu doci na adresu bolesnog? Sta ti i vi mislite da su gradjani glupi polazeci od sebe?

Guest

Sta hoceova Sebi ja da se plati nedolazak HMP bolesnima pri pozivu. Bolje ti je dokazi svoje diplome Skontlard Yardu ili FBI.

King

Za koga? Za onu hitnu sto nije htjela doc po covjeka pa ga nakon 2 hefte zena taksijem vozila u podhrastove? Prije dat Pokopu, koliko su ljudi dzabe na vlakovo prevezli, bez rijeci.

NN

M;tel-ovci nemaju svog direktora Hitne i odmah su ih eliminisali iz dodjele sredstava !

Alisa

Hitna pomoc mi je jasno i glasno na moj poziv da imam temp.i vjerovatno coronu rekla da oni ne dolaze u pomoc takvim bolesnicima nego da se obratim svom doktoru....tako da nisu zasluzili nikakvu stimulaciju.

Vjestice

Ko tebe šta pita

Medo kosevo

Rip svima koji su umrli zbog hitne pomoci Sarajevo,jer nemaju nikad ambulantnog prevoza,i ako imaju nece da dodju nikad,takodjer rip onima u buducnosti koji umru zbog istog razloga,najgora hitna u BIH. Rip

/ Najnovije