Izetbegović: Uoči pandemije ispunili smo obećanje o 100.000 novih radnih mjesta

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Jesi uposlio milion uhljeba.

Uh

Boze sacuvaj nas ovakvih ublehasa.Nerazumnih i bezobraznih lopova.zna li ovaj da je njegova stranka donijela diskriminirajuci zakon za dem borce u sb kantonu,zna li da je placa u privatnom sektoru 400 km u sb kantonu,da dalje njihov lopovluk i zlo ne nabrajam.Allah s.v ce svi na kraju presuditi,jos to covjeka raduje u ovoj zabokracini drzavi.

Dikuca

Ma sta sanja.ovaj Bakir?? Nista on nije ispunio!! Lagati nije dobro!!

Maktub

Ma sta sanja.ovaj Bakir?? Nista on nije ispunio!! Lagati nije dobro!! ka Dikuca Covjek je bolestan, ne zna se kako virus djeluje (ako je uopce bolestan). I desice se da ce oni nekulturni, neobrazovani, glupi, njegovi glasaci u to i povjerovati. A medju njima prvi ce biti Ivica Saric koji nije glup ali se kao krscanin dobro uvalio u stranku muslimana. Zlo i naopako

Mostar

Politicki je covjek na samrti. Preko ruba ce gurnuti ambicije supruge Seke. Pojasnite mu da mu nije ocevog kredita da bi ga narod kamenovao. Okrenuo je nas prema Srbima, a kako i dalje i nastavlja sa zeljom da nas potcinjava cini mi se da ce to ostati nase trajno opredjeljenje. Sada jedino sto nam preostaje je HB, Treci entitet i vama zbogom

Anti Virus

Kad ti budu Pjesme pisali kao Dodiku, tek onda si nesto ispunio.!!!

Guest

Ovaj clanak kad citas ko da citas Alan Forda!!!

Auuu

Kada sam pročitao ovaj tekst pritisak mi je skočio na 180/110. Nevjerovatno, dali ovaj čovjek uopšte ima ikakvog kontakta sa običnim ljudima i stanovništvom ili se drugi samo sa svojim stranačkim pulenima.Dali zna koliko je ljudi za ovo par godina napustilo BIH i skinulo se sa biroa. Dali zna da je najniža plaća manja od 450 KM. , dali zna da je najniža penzija 380 KM. Dali zna da privrednici zapošljavaju ljude na 15-30 dana i stalno ih skidaju i vračaju na biroe. Dali zna da su borcima oteli stečeno pravo , ratni staž zakonom o PIO a svima drugima priznali. I još se poziva na namjensku proizvodnju . Nama više budala .

knjige

Sjedi bolan i citaj te babine knjige. Znas i sam koliko ti znanja fali...

071

Nisi ti dobar u glavu nikako. A ni onaj koji ti vjeruje i koji ti daje glas a da od SDA nema materijalnu korist, poput lažne diplome, nezakonitog zaposlenja ili nekog namještenog tendera.

Ccc

Ccccc aaaaa ne mogu da vjerujem koji lopovčina... U oči te gleda, u oči ti laže. Jesi, aferim, zaposlio i mene i moju ženu al u Njemačku. Skinuo sa evidencije 100000 nezaposlenih zbog nejavljanja na biro jer su isti na privremenom radu u inostranstvu...da zarade koru hljeba porodici.

Hehe

Zaposli sebe ko tih 100000 i nevracaj se.

dP

Haram je lagati.

/ Najnovije