Izetbegović: Dug period SDA u Visokom nije pronalazila vlastitu snagu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SMRADU JEDAN IZDAJNICKI

prece ti je bilo doci u visoko nego na markale pokloniti se mrtvim Sarajlijama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FUJ,FUJ,FUJ!!!!!!!!

Mrtvi

sa Markala ne mogu glasati, a njihovoj rodbini ne smijes na oci!

2+2=5,sda istina

Dok je bolesnih debila u bosnjackom narodu. Ovaj idiot moze prodavat maglu. Sda olosi i lopovi su napravili od bosnjaka naj siromasniji narod na zemaljskoj kugli.gori smo i od sjeverne koreje.

nasvasta

Zahvaljujući potkupljivim manje obrazovanim seljacima koji za podsticaj od 100km glasali bi i za Dodika ,gdje su vam školovani sa diplomama državnih fakulteta,samo lažovi sa papirima iz štamparija koje su dio programa za uništenje Bošnjaka .Uništi školstvo uništićeš i taj narod.

Axa

Govno lopovsko zlikovačko žuto

Bošnjak

Ovaj narod je pogan! Niti je Bakir kriv, niti Čović, niti Dodik - jednostavno ovaj priglupi i priprosti narod: pogledajte rijeke, ulice, kulturu življenja i sve vam je jasno. Ova tri cara su produkt priprostog i poglupog puka, naravno uključujući i nene! (Ovdje bi bila prigodna psovka!)

Tuga

Pa i moze samo po selima hodati i neuki narod varati. Ali vecina seljaka dosla u gradove, malo se empancipovala, tj. samo malo se izdigli pa ce onda za konakovica da glasaju. U svakom slucaju malo mu je glasaca ostalo, sve ih u grad doveo. Treba minimum jedna generacija seljaka u gradu pa da se to iscisti. U svakom slucaju veci je problem pederi i lezbejke nego jad i cemer ove zemlje.

Koja sramota i ponizenje za muslimane BIH! Ova lopina ih salta 30 godina!

.

Nbs

U toku drugog svjetskog rata sarajevo je izgubilo oko 18 000 stanovnika a bilo je oko 110 000 gradjana prazninu su popunili seljaci nakon ovog rata od 500 000 gradjana pola ih je otislo znaci 250 000 a praznina popunjena seljacima iz sandjaka i istocne bosne vecinom dakle pola je polupismenih i oni bi sad preko noci da postanu gradjani NEMOGUCE i ovi sto su ostali su vecinom polupismeni tako da imate grad seljaka sa stampanim diplomama i nikad vise to grad nece biti

/ Najnovije