Izetbegović iz Tešnja poručuje: SDA igra bijelim figurama

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jah

Bake, Aliju niko nije mogao svrgnuti, al' ti i Sebija ste se uspjeli posrati na sve što je on zagovarao, stoko.

Ah draga sto se je ovaj navio! Vidi da gubi izbore! 30 godina nas lazes! Dosta je tvoje demagogije!

.

Siniša Savanović

Bože dragi, kako je mučno bilo ovo čitati.

..pravda narodu,,

Ovo je isto radio ćaušesku,maho narodu i smjesio se dok mu je narod umiro od gladi.dabogda ti fameliju zadesilo ono sto je zadesilo fameliju ćaušesku.AMIN!

Pehlivan

Tupav i naivan, neki narod? Bez problema mu uvaliti različite ublehe, od neupitnog tajkunskog patriotizma, do ekonomskog rasta, koji je činjenica, baš kao i Potemkinova sela. Teško nama sa tim narodom, prošlost, sadašnjost i budućnost su nam ukrali sa svojim iskrivljenim rezonom.

Zong

Najgluplji narod Evrope, ali bas ono bez ikakve konkurencije. Vicevi o glupim bosancima nisu uzaludni.

Ghost

Lazes, ne mogu vas ljudi organski podnijeti. Vi ste jedno veliko zlo i nema sile koja ce vas spasiti zatvora!!!

Činjenica

Koliko ste vi zlo narodu,svi zajedno komunisti,talibani,crveni kmeri i isilovci nisu vam ni do koljena. Veceg zla od sda gamadi nema na zemaljskoj kugli.

assturiass

čovjek još uvijek živi u svom paralelnom svijetu... što je najgore narod je slijep barem ovaj dio što ga podržava...

/ Najnovije